hacker olacam
Centipat
Bilgisayarıma nasıl format atarım?
Windows 10 ISO'sunu indirip Rufus ile yaz, ardından oradan Boot et. Diskleri sil komple her şeyi silmek istiyorsan ve bırak formatı atsın. Sonra format atılacak.
Rufus yerine Media creation tool ile yapabilirsin Flash'ı.
En az 8 GB flash lazım. USB 3.0 olursa güzel olur.
Formattır.
Seçeneklerde bunu belirtip ve sıfırlandıktan sonra windows temizleyici ile eski sürümden kalanlar silinebiliyor. (Windows old dosyasını kast ettim)Değildir.
Sıfırlama her zaman geride bazı şeyler bırakır.
Çok komiksiniz.Formattır.
Ben bu işlemi bizzat denedim önyüklemeli formatlarla pek farkı yok evet driver gibi kemik şeylere dokunmaz ama sonuçta formattır adı üstünde sıfırlama işlemi.Çok komiksiniz.
Sıfırlama işlemi ASLA format gibi değildir. Her zaman arkasında kalıntı bırakır.
Sıfırlama işlemi (her şeyi sil seçildiğinde) sürücüleri koruyor, her kişisel dosyayı siliyor, sonra sistem dosyalarını yeniliyor ve WinSxS klasöründen son güncellenmiş haline çeviriyor.
Yanlış bilgilendirme güzelmiş.
Ben aynıdır demedim, Formattır dedim. Sistem dosyasında sorun varsa zaten temiz kurulum yapılması gerekir. Yine de sıfırlama denenebilir hala çözülmezse temiz formata geçilebilir kaldı ki sıfırlama işlemi öyle uzun sürmez. Ben hiç sıfırlarken hata çıkmadı başkasında çıkıyorsa orasını bilmiyorum. Çok derine inmiş bir virüs varsa zaten temiz format atılmalı onlar istisnai durumlar.@Ucsktr Sürücü sorunu olunca ne olacak?
Sistem dosyasında sorun varsa, önemsemeyip sıfırlarsan ne olacak?
Sıfırlama işleminde hata çıkarsa (ki çok çıkartıyor) ne olacak?
Çok derine inmiş bir virüs olursa ne olacak?
Yanlış bilgi vermeyin Allah aşkına. Sıfırlama ile temiz kurulum asla aynı değildir. Microsoft bile bunu dökümanlarında anlattı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.