Bilgisayarıma Nesquikli süt döküldü

En büyük hataları yan çevirerek ve saç kurutma makinesi tutarak yapmışsınız. Direkt gücü kesip ters çevirmeniz gerekiyordu. Siz saç kurutma makinesiyle sıvı girmeyen yerlere iyice sıvı sokmuşsunuz.
Benim de klavyeme çay dökülmüştü panikleyip saç kurutma tuttum tuşlar eridi yapıştı klavye çöp oldu

Bilgisayarı açmadan temizletin şimdi açıp çalışırsanız bile ileride sıkıntı çıkarır korozyon. Klavye muhtmelen bu yaptıklarınızdan sonra ayakta kalamaz o kesin değişecek geri kalanı belli olmaz.

Laptopsa geçmiş olsun hocam her şeyi değişecek o bilgisayarın bir de fön makinesiyle hava üflemişsiniz.

Vallahi kusura bakmayın o an çok streslendiğim için hemen telefona sarılıp açtım konuyu. Seçtiğimi bile hatırlamıyorum.

Vallahi hiç çalıştırmayı deneme bile direkt tamirciye git. Ne kadar beklersen o kadar kötü. Yerin İstanbul'da ise ofisimize getirebilirsin.

İstanbul'da yaşamıyorum. Tanıdığım birisi var fakat sanırım yarın götürmek zorundayım.

Keşke döküldüğü an ters çevirip silseydin.

Vallahi o panikle hiç aklıma gelmedi.

Baştan sona yanlış isler yapmissin. Klavyenin uzerinde dursa iyiymis çünkü klavyenin alti kapali ama yan cevirince umarim içe almamistir.

Klavyeyi iyice temizleyip yan çevirmiştim klavyenin üzerinde sıvı kalmamıştı.

Son düzenleme:
Herkese iyi günler. Allah'a şükür sadece klavye değişti. Başka bir yerde herhangi bir sorun bulamadılar. Herkese teşekkürler.

Tamirciye götürmeniz lazım. Ama önce içini açıp güç kablosunu çıkartın. Benim de başıma gelmiş, kahve dökmüştüm. Eğer kabloyu çıkartmasam anakartım yanacaktı.

Herkese iyi günler. Allah'a şükür sadece klavye değişti. Başka bir yerde herhangi bir sorun bulamadılar. Herkese teşekkürler.
Geçmiş olsun.

Mümkün değil tamircisiz halletmeniz. Hem şeker var hem de süt var. Sıkıntılı bir durum. Bilgisayarın bataryasını çıkarıp iyi bir servise götürün.

Emin misin sökersin tüm notebooku selulozik tiner ile yıkarsın parçalarını belli bir süre bekletirsin kurutmada toplarsın geriye olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…