Maden suyu ise soda değilse şeker olmadığından Nesquikli süt gibi zarar vermez zaten.Ben maden suyu dökmüştüm sonra fön makinesiyle kurutmuştum bir sıkıntı çıkmamıştı.
Maden suyu ise soda değilse şeker olmadığından Nesquikli süt gibi zarar vermez zaten.Ben maden suyu dökmüştüm sonra fön makinesiyle kurutmuştum bir sıkıntı çıkmamıştı.
Laptopsa geçmiş olsun hocam her şeyi değişecek o bilgisayarın bir de fön makinesiyle hava üflemişsiniz.
Vallahi hiç çalıştırmayı deneme bile direkt tamirciye git. Ne kadar beklersen o kadar kötü. Yerin İstanbul'da ise ofisimize getirebilirsin.
Keşke döküldüğü an ters çevirip silseydin.
Baştan sona yanlış isler yapmissin. Klavyenin uzerinde dursa iyiymis çünkü klavyenin alti kapali ama yan cevirince umarim içe almamistir.
Klavyenin üzeri dediğim zaten içi oluyor, tuşları demedim.İstanbul'da yaşamıyorum. Tanıdığım birisi var fakat sanırım yarın götürmek zorundayım.
Vallahi o panikle hiç aklıma gelmedi.
Klavyeyi iyice temizleyip yan çevirmiştim klavyenin üzerinde sıvı kalmamıştı.
Tamirciye götürmeniz lazım. Ama önce içini açıp güç kablosunu çıkartın. Benim de başıma gelmiş, kahve dökmüştüm. Eğer kabloyu çıkartmasam anakartım yanacaktı.Arkadaşlar selam, daha önce hiç başıma böyle bir olay gelmediği için çok panik oldum. Öncelikle Nesquik yeni koymuştum ve bilgisayarımın başına geçip sesli sohbet ederken yanlışlıkla elim tabağa çarptı ve Nesquikli sütün yaklaşık 1 avuç kadarı klavyenin üstüne döküldü. Bilgisayara zarar vermemek için sakin ama hızlı davranarak fişi çıkardım ve peçete ile klavyenin üstünü hiç sıvı kalmayacak şekilde temizledikten sonra bilgisayarı yan çevirdim ve içinde kalan sütler aktı. Daha sonra kurutma makinesiyle 1 dk aralıklı 30 saniye uzaktan kuruttum. Yaklaşık yarım saat bir saat kadar yan tuttum ve daha sonra yüzüstü yatırdım. Bilgisayarın içini sökmek veya servise tamirciye götürmek istemiyorum. Tamirciye götürmeden bu işi çözmenin bir yolu var mı? Döküldükten sonra hiç açmadım ve çalışıyor mu bilmiyorum kontrol etmeli miyim? Eder misiniz?
Geçmiş olsun.Herkese iyi günler. Allah'a şükür sadece klavye değişti. Başka bir yerde herhangi bir sorun bulamadılar. Herkese teşekkürler.
Mümkün değil tamircisiz halletmeniz. Hem şeker var hem de süt var. Sıkıntılı bir durum. Bilgisayarın bataryasını çıkarıp iyi bir servise götürün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.