Bilgisayarıma Opera tarayıcısı indirilmiş

• Konuyu başlatan Jezo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 713
Merhaba dostum. Her hangi bir program indirdiğimiz zaman kurulumu dikkatli olarak yapmazsak setup ile beraber reklam setup geliyor. Yani siz hızlı hızlı bir şekilde setup'ı kurarken (next, next... yaparken) arada başka bir programın setup'ını kurmayıda kabul ediyorsunuz. Kurulum yaparken buna dikkat edip kurmak istediğiniz programın setup'ı ile gelen ek programı yüklemek istemiyorum diyerek kutucuktan tiki kaldırmanız gerekiyor.

Edge'e de bir bakın. Daha önce indirmişseniz setup dosyasını açmış olabilir.

Orada da bir şey görünmüyor.

Çocuk, işinde.

Yok hocam çocuk daha 12 yaşında :D

Merhaba dostum. Herhangi bir program indirdiğimiz zaman kurulumu dikkatli olarak yapmazsak setup ile beraber reklam setup geliyor. Yani siz hızlı hızlı bir şekilde Setup'ı kurarken (Next, Next... Yaparken) arada başka bir programın Setup'ını kurmayı da kabul ediyorsunuz. Kurulum yaparken buna dikkat edip kurmak istediğiniz programın Setup'ı ile gelen ek programı yüklemek istemiyorum diyerek kutucuktan tiki kaldırmanız gerekiyor.

Evet ne demek istediğinizi anladım kendisi benden izinsiz bir şey indirmez hiçbir şey indirmediğini söyledi.

Torrent ile gelmiştir o. Korsan oyun indirmiştir diye düşünüyorum.

Kendisi o işlerden anlamaz sadece oynamayı bilir.

2 günlüğüne köye gitmiştim 2 gün boyunca kardeşim bilgisayar başındaydı kendisi sadece oyun oynayıp Discord'da arkadaşlarıyla konuştuğunu söyledi. Eve geldiğimde masaüstünde Opera tarayıcısı vardı indirilenlere ve Google geçmişine baktığımda tarayıcının indirildiği herhangi bir site yok. Nereden indirmiş olabilir? Bir linke basmadığını söyledi.
TLahuncer kullanıyorsanız ora opera tarayıcısı kurabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı