Bilgisayarıma RAT bulaşmış olabilir mi?

Ege_0701

Decapat
Daha fazla  
Az önce heylink.me diye bir siteye girdim ve Google hesabıyla kayıt oldum falan ve fareyi sonra oynatmaya çalıştım ve sanki birisi faremi kontrol ediyormuş gibiydi. RAT yemiş olabilir miyim, yediysem ne yapmalıyım, interneti keseyim mi? Şu an PC kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce heylink. Me diye bir siteye girdim ve Google hesabıyla kayıt oldum falan ve fareyi sonra oynatmaya çalıştım ve sanki birisi faremi kontrol ediyormuş gibiydi. RAT yemiş olabilir miyim, yediysem ne yapmalıyım, interneti keseyim mi? Şu an PC kapalı.

Bende denemeye gidiyorum.

Az önce heylink. Me diye bir siteye girdim ve Google hesabıyla kayıt oldum falan ve fareyi sonra oynatmaya çalıştım ve sanki birisi faremi kontrol ediyormuş gibiydi. RAT yemiş olabilir miyim, yediysem ne yapmalıyım, interneti keseyim mi? Şu an PC kapalı.

Troll konudan başka bir şey değil cevabını sizde çok iyi biliyorsunuz öyle bir şeyde yok.

Hocam PC'yi açın interneti kesinlikle kapatın ve sizde olan antivirüs ile tarama yapın.
AV'ler online daha iyi tarıyorlar ama. Örneğin Av-Comparatives Kaspersky verisine göre offline iken %91 olan tespit etme oranı, online olduğu zaman %99'a kadar çıkıyor.
Yani yememişimdir değil mi? Çünkü gerçekten mouse kendiliğinden oynadı.
Bir kere mi sadece?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı