Benim sorum: Bilgisayarıma taktığım flash diskin hemen açılmasını nasıl engelleyebilirim?
Güvenlik amacıyla başka bir bilgisayara taktığım flash diski kendi bilgisayarıma taktığımda otomatik açılıyor ve bu beni tedirgin ediyor. Bunu düzeltecek bir program da indirebilirim. Fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Windows 10 kullaniyorsaniz Arama'ya Otomatik Kullan Ayarları yazin. Oradan kapatabilirsiniz. Kapatmak istemiyor, sadece kendinize ait olmayanlari bu sekilde kullanmak istiyorsaniz flashi bilgisayariniza takmadan once Shift tusuna basin ve taktiktan sonra PC taniyana kadar basili tutun. Bu sekilde otomatik calismayi engellersiniz.
Asagidaki rehber de yardimci olacaktir.
Bilgisayarınıza harici bir medya cihazı bağladığınızda, Windows'un ne tepki vereceğini ayarlayabilirsiniz. Bilgisayarınıza bir DVD, USB bellek veya harici
Windows 10 kullaniyorsaniz Arama'ya Otomatik Kullan Ayarları yazin. Oradan kapatabilirsiniz. Kapatmak istemiyor, sadece kendinize ait olmayanlari bu sekilde kullanmak istiyorsaniz flashi bilgisayariniza takmadan once Shift tusuna basin ve taktiktan sonra PC taniyana kadar basili tutun. Bu sekilde otomatik calismayi engellersiniz.
Asagidaki rehber de yardimci olacaktir.
Bilgisayarınıza harici bir medya cihazı bağladığınızda, Windows'un ne tepki vereceğini ayarlayabilirsiniz. Bilgisayarınıza bir DVD, USB bellek veya harici
ESET'in 6 aylık denemesini kullanıyordum. Ücretsiz bir seçeneğe geçmek istiyorum. Kolay kullanılabilen ESET'in ayarları bana fazla karmaşık geliyordu, istediğim ayarı bulabilmek için menüler arasında kaybolmak istemiyorum. Sistemi yormayan Amatör bir kullanıcı değilim, doğru download...
www.technopat.net
Dün böyle bir konu açmıştım, kaspersky ezici çoğunlukla öneriliyor