Bilgisayarıma taktığım flash diskin hemen açılmasını nasıl engelleyebilirim?

Steven Paul Jobs

Centipat
Yer
Onun Kalbi..
Daha fazla  
Benim sorum: Bilgisayarıma taktığım flash diskin hemen açılmasını nasıl engelleyebilirim?

Güvenlik amacıyla başka bir bilgisayara taktığım flash diski kendi bilgisayarıma taktığımda otomatik açılıyor ve bu beni tedirgin ediyor. Bunu düzeltecek bir program da indirebilirim. Fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Güvenlik yazılımı kullanarak.

Kaspersky, Comodo vb. güvenlik yazılımların IS ürünlerini kullanabilirsin. IS = Internet Security

İlla kullanmayacağım diyorsan Bitdefender'ın autorun bloklayıcı ürünü USB Immunizer'ı kullanabilirsin, autorunlardan kurtulmak için.

Windows 10 kullaniyorsaniz Arama'ya Otomatik Kullan Ayarları yazin. Oradan kapatabilirsiniz. Kapatmak istemiyor, sadece kendinize ait olmayanlari bu sekilde kullanmak istiyorsaniz flashi bilgisayariniza takmadan once Shift tusuna basin ve taktiktan sonra PC taniyana kadar basili tutun. Bu sekilde otomatik calismayi engellersiniz.
Asagidaki rehber de yardimci olacaktir.

Hemen de açılsa sonra da açılsa bilgisayarında antivirüs programı kullanmanı öneririm.
En çok hangisini önerirsiniz?
Güvenlik yazılımı kullanarak.

Kaspersky, Comodo vb. güvenlik yazılımların IS ürünlerini kullanabilirsin. IS = Internet Security

İlla kullanmayacağım diyorsan Bitdefender'ın autorun bloklayıcı ürünü USB Immunizer'ı kullanabilirsin, autorunlardan kurtulmak için.

Teşekkür ederim peki Kaspersky ı satın alacak olursam ayrı ayrı modellerinimi almam gerekecek?

Windows 10 kullaniyorsaniz Arama'ya Otomatik Kullan Ayarları yazin. Oradan kapatabilirsiniz. Kapatmak istemiyor, sadece kendinize ait olmayanlari bu sekilde kullanmak istiyorsaniz flashi bilgisayariniza takmadan once Shift tusuna basin ve taktiktan sonra PC taniyana kadar basili tutun. Bu sekilde otomatik calismayi engellersiniz.
Asagidaki rehber de yardimci olacaktir.
Teşekkür ederim :)
Hayır, tavsiyem IS ürününü satın almanızdır. :) Zira TS'de IS'ye oranla çok fazla
Anladım çok teşekkür ederim :)
Bilgisayarımdan flash diskin üstüne gel ordan sağ tıklayıp Otomatik Kullanı Aç'ı tıkla ve gelen ekrandan eylem yok de.
Teşekkür ederim :)

Dün böyle bir konu açmıştım, kaspersky ezici çoğunlukla öneriliyor :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı