Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #21 Göktuğ321 dedi: Benim bilgisayarımda Kaspersky internet secrutiy, Malwarebytes, superantispyware yüklü. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Anti-virüs den bahsediyorum. Çok heyecanlanmanıza da gerek yok. Virüs koruması içeriği siz zarar görmeyin diye engelliyor...
Göktuğ321 dedi: Benim bilgisayarımda Kaspersky internet secrutiy, Malwarebytes, superantispyware yüklü. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Anti-virüs den bahsediyorum. Çok heyecanlanmanıza da gerek yok. Virüs koruması içeriği siz zarar görmeyin diye engelliyor...
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #22 Göktuğ321 dedi: Benim bilgisayarımda Kaspersky internet secrutiy, Malwarebytes, superantispyware yüklü. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı Çanakkale gibi koruduğunuz için sorun olmaz. Merak etmeyin.
Göktuğ321 dedi: Benim bilgisayarımda Kaspersky internet secrutiy, Malwarebytes, superantispyware yüklü. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı Çanakkale gibi koruduğunuz için sorun olmaz. Merak etmeyin.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #23 İşin sonunda için rahat etmeyecek ve format atacaksın. Buraya yazıyorum
Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 7 Ocak 2021 #24 SwishTTT dedi: İşin sonunda için rahat etmeyecek ve format atacaksın. Buraya yazıyorum . Genişletmek için tıkla... Çoktan attım.
SwishTTT dedi: İşin sonunda için rahat etmeyecek ve format atacaksın. Buraya yazıyorum . Genişletmek için tıkla... Çoktan attım.