- Makaleler
- 1
Klavyesi back’i bacak olarak çevirmiştir.Bacak?
Klavyesi back’i bacak olarak çevirmiştir.Bacak?
Klavyesi back’i bacak olarak çevirmiştir.
Korunmuşsun, sorun yok.
Girdiğiniz site tehlikeli diyor. "GO back" seçeneğini seçin ve tekrardan siteye girmeyin.
Bilgisayarınıza virüs girmemiş ki, Malwarebytes sizi sakıncalı siteden uzak tutmaya çalışıyor sadece.
Malwarebytes zaten bu siteye girişinizi engellemiş. İçiniz rahat etmezse Malwarebytes ve yanında Kaspersky ile tam tarama yapın. Gerek yok format atmanıza.
Kaspersky kullanıyorum. Siteye rahatça girebildim, yanlış alarm olabilir mi acaba?
Bacak?
Hayda. Otomatik düzeltme... Düzelttim.
Dediğim gibi Kaspersky ve Malwarebytes ile taratın. Tam tarama yapın. Bir şey bulamazlarsa sıkıntı yok.12 yaşındayım ne yapacağım güvenlik açığı bulmuş olabilir mi ya girmiş ise nasıl anlarım kesin bu olayın sonu her zamanki gibi format ile bitecek.
Bilmem girmiş mi?
Arkadaşın dediğini yaparsan turocanı trolllemiş olursun.
Ya girmemiş ise :d siteye girmeden antivirüs programın girmeni engellemiş.12 yaşındayım ne yapacağım güvenlik açığı bulmuş olabilir mi ya girmiş ise nasıl anlarım kesin bu olayın sonu her zamanki gibi format ile bitecek.
Engellemiş zaten. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Normal kullanabilirsiniz yani. Bilmediğiniz sitelere girmezseniz her gün format atmak zorunda kalmazsınız.12 yaşındayım ne yapacağım güvenlik açığı bulmuş olabilir mi ya girmiş ise nasıl anlarım kesin bu olayın sonu her zamanki gibi format ile bitecek.
Sizde benim gibi paranoyasınız12 yaşındayım ne yapacağım güvenlik açığı bulmuş olabilir mi ya girmiş ise nasıl anlarım kesin bu olayın sonu her zamanki gibi format ile bitecek.
Sizde benim gibi paranoyasınız. Kaspersky yükleyip güvenlik açığı ve tam tarama yaparak rahatlayabilirsiniz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.