Arkadaşlar rastgele Defender taraması yaparken PC'de Trojan ile karşılaştım, Defender'ın eylem bölümünden kaldır dedim ve tehdit kaldırıldı dedi, ben de Windows gitmeyecek şekilde Windows'un olduğu C bölümünü tamamen sıfırladım(ne olur ne olmaz diye) şimdi bilgisayarda virüs kalmış Mıdır? Eğer kaldıysa flash ile aynı PC'den Windows yükleyip format atsam Trojan Flash'a geçer mi?
Arkadaşlar rastgele Defender taraması yaparken PC'de Trojan ile karşılaştım, Defender'ın eylem bölümünden kaldır dedim ve tehdit kaldırıldı dedi, ben de Windows gitmeyecek şekilde Windows'un olduğu C bölümünü tamamen sıfırladım(ne olur ne olmaz diye) şimdi bilgisayarda virüs kalmış Mıdır? Eğer kaldıysa flash ile aynı PC'den Windows yükleyip format atsam Trojan Flash'a geçer mi?
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Arkadaşlar rastgele Defender taraması yaparken PC'de trojan ile karşılaştım, Defender'ın eylem bölümünden kaldır dedim ve tehdit kaldırıldı dedi, ben de Windows gitmeyecek şekilde Windows'un olduğu C bölümünü tamamen sıfırladım(ne olur ne olmaz diye) şimdi bilgisayarda virüs kalmış mıdır? Eğer kaldıysa flash ile aynı PC'den Windows yükleyip format atsam trojan Flash'a geçer mi?
Kardeşim şu temiz kurulumculardan bıktım vallaha bıktım şu 3 program ile tarat sorunun çözülür.
1. Norton Power eraser.
2. Kaspersky Security Cloud.
3. Hitman Pro.
Malwarebytes ve AdwCleaner kullanarak tüm zararlıları temizle. Ardından Windows Defender'dan daha iyi koruyabilen antivirüs programları kullanabilirsin.
Malwarebytes ve AdwCleaner kullanarak tüm zararlıları temizle. Ardından Windows Defender'dan daha iyi koruyabilen antivirüs programları kullanabilirsin.
Aslında tam taramada virüs çıkmadı hızlı taramada çıktı acaba sorun flaşta mı flaşı taktıktan sonra hızlı tarama yaptım çıktı
Windows defender sildi ama bir sorun olur mu
USB varken sıkıntı çıkarıyorsa USB'yi çıkarın sonra PC'nize bulaşmış olma ihtimaline karşılık "Tam Tarama" yapın. Sıkıntı yoksa büyük ihtimal sorun USB bellektedir ve takmanıza rağmen bilgisayara virüs bulaşmadıysa USB'yi takma yoluyla bulaşan bir virüs değildir. O yüzden USB'yi PC'ye takın sonra biçimlendirin.