Bilgisayarıma virüs bulaştı

Kendine hayrı olmayan virüs programı bile iş görür demeye çalıştım hocam.

Benim mesajıma neden beğenmedim atıyorsun madem? Hırsını alamadın mı? Her neyse. Virüs bilgisayara bayağı yayılmış o yüzden Kaspersky ya da Malwarebytes daha iyi olacaktır.

Yukarıdaki arkadaşın önerdiği Avast'ı kesinlikle kullanma, iş yapmaz. Detaylı tarama yapacağın için Malwarebytes kullanmanı öneririm, yalnız tarama yapmadan önce rootkitleri de tikleyin ve öyle tarayın. Ayrıca bundan sonra da Kaspersky Cloud Free'yi aktif koruma için sürekli kullanmanızı öneririm, bu tarz problemlerle karşılaşmazsınız.

Benim mesajıma neden beğenmedim atıyorsun madem? Hırsını alamadın mı? Her neyse. Virüs bilgisayara bayağı yayılmış o yüzden Kaspersky ya da Malwarebytes daha iyi olacaktır.

Önerdiğin virüs programı PC orijinal dosyalarını siliyor hocam neyin kafası bu konuyu saptırma

Windows dosyaları olduğunu sanmıyorum bilgisayarın içindeki o dosyalardan bazılarını VirusTotal'e atın ve bilgisayarınıza kasperskyz ESET, Malwarebytes indirip veri tabanı güncellemesi varsa hemen yapıp bilgisayarın Wi-Fi ile bağlantısını hemen kesin.
Bu işlemleri olduğunca hızlı yapın ve sonuçları bizlere aktarın.

Yukarıdaki arkadaşın önerdiği Avast'ı kesinlikle kullanma, iş yapmaz. Detaylı tarama yapacağın için Malwarebytes kullanmanı öneririm, yalnız tarama yapmadan önce rootkitleri de tikleyin ve öyle tarayın. Ayrıca bundan sonra da Kaspersky Cloud Free'yi aktif koruma için sürekli kullanmanızı öneririm, bu tarz problemlerle karşılaşmazsınız.

Hocam Avast gibi işe yaramazlar bile halleder demeye çalıştım ama siz bilirsiniz

Antivirüs indirp tarama yapın. Eğer her şeyi deneyip olmazsa format.

Önerdiğin virüs programı testlerde web çerezlerini tarayayım derken bilgisayarı korsanların eline tam kontrol veren program.

Önerdiğin virüs programı PC dosyalarını ilip verilerini almadan format atmak zorunda bırakan bir program.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe yararı varken neden işe yaramazını önerip işe yarayanı önerene beğemedim atıyoyrsun arkadaşım? Sorunlu musun?

Haberi falan varsa atsana hele :D

Haberi benim :) Benim bilgisayarın ekran kartı sürücüsünü sildi virüs diye bilgisayar siyah ekranda kalıyordu format attım mecbur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı