A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 4 Eylül 2022 #11 m5a87 dedi: Peki ya PC'den ekran görüntüsü atması. Hem de benim PC'nin ekran görüntüsü. Arkadan RAR dosyasından bişy indiriyordu. Çok korkuyorum. Lütfen. Genişletmek için tıkla... Resmi atma imkanınız var mı? Büyük ihtimal oltalama. Yazılar Türkçe yazıyor detaylı bakınca ama bu bilerek yapılmış olabilir. Güvenli modda MBAM ile tarama yapmanızda fayda olur.
m5a87 dedi: Peki ya PC'den ekran görüntüsü atması. Hem de benim PC'nin ekran görüntüsü. Arkadan RAR dosyasından bişy indiriyordu. Çok korkuyorum. Lütfen. Genişletmek için tıkla... Resmi atma imkanınız var mı? Büyük ihtimal oltalama. Yazılar Türkçe yazıyor detaylı bakınca ama bu bilerek yapılmış olabilir. Güvenli modda MBAM ile tarama yapmanızda fayda olur.
m5a87 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #12 Ama PC'den ekran görüntüsü attı
m5a87 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #13 Arrandale0 dedi: Resmi atma imkanınız var mı? Büyük ihtimal oltalama. Genişletmek için tıkla... arkadaki yeşil. benim kapak fotoğrafı Dosya Ekleri Screenshot_2022-09-04-01-30-03-889_com.miui.gallery.jpg 63 KB · Görüntüleme: 72
Arrandale0 dedi: Resmi atma imkanınız var mı? Büyük ihtimal oltalama. Genişletmek için tıkla... arkadaki yeşil. benim kapak fotoğrafı
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #14 Dostum nerelere girdin de bu virüs bulaştı?
m5a87 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #15 İnssomnia dedi: Dostum nerelere girdin de bu virüs bulaştı? Genişletmek için tıkla... bişeyler indirdim. keşke indirmesieydim. elim kırılsın Arrandale0 dedi: Resmi atma imkanınız var mı? Büyük ihtimal oltalama. Yazılar Türkçe yazıyor detaylı bakınca ama bu bilerek yapılmış olabilir. Güvenli modda MBAM ile tarama yapmanızda fayda olur. Genişletmek için tıkla... yok ingilzce ben çeviri yaptım
İnssomnia dedi: Dostum nerelere girdin de bu virüs bulaştı? Genişletmek için tıkla... bişeyler indirdim. keşke indirmesieydim. elim kırılsın Arrandale0 dedi: Resmi atma imkanınız var mı? Büyük ihtimal oltalama. Yazılar Türkçe yazıyor detaylı bakınca ama bu bilerek yapılmış olabilir. Güvenli modda MBAM ile tarama yapmanızda fayda olur. Genişletmek için tıkla... yok ingilzce ben çeviri yaptım
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 4 Eylül 2022 #16 m5a87 dedi: Arkadaki yeşil. Benim kapak fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... RAT yemişsiniz büyük ihtimal. MBAM ve Kaspersky ile tarama yapın. Güvenli modda olursa daha iyi.
m5a87 dedi: Arkadaki yeşil. Benim kapak fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... RAT yemişsiniz büyük ihtimal. MBAM ve Kaspersky ile tarama yapın. Güvenli modda olursa daha iyi.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 4 Eylül 2022 #17 m5a87 dedi: bişeyler indirdim. keşke indirmesieydim. elim kırılsın Genişletmek için tıkla... Kanka naap biliyormusun ? e posta adresini değiştir ardından temiz format at. Garanti olsun.
m5a87 dedi: bişeyler indirdim. keşke indirmesieydim. elim kırılsın Genişletmek için tıkla... Kanka naap biliyormusun ? e posta adresini değiştir ardından temiz format at. Garanti olsun.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 4 Eylül 2022 #18 m5a87 dedi: bişeyler indirdim. keşke indirmesieydim. elim kırılsın yok ingilzce ben çeviri yaptım Genişletmek için tıkla... Keşke indirmeseydiniz ama olan oldu artık. Dediğim gibi bu şantajcıları şikayet etmenizi öneririm.
m5a87 dedi: bişeyler indirdim. keşke indirmesieydim. elim kırılsın yok ingilzce ben çeviri yaptım Genişletmek için tıkla... Keşke indirmeseydiniz ama olan oldu artık. Dediğim gibi bu şantajcıları şikayet etmenizi öneririm.
m5a87 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #19 Paşalıı dedi: Kanka naap biliyor musun? E-posta adresini değiştir ardından temiz format at. Garanti olsun. Genişletmek için tıkla... Format attım şifreyi değiltirdim. Arrandale0 dedi: RAT yemişsiniz büyük ihtimal. MBAM ve Kaspersky ile tarama yapın. Güvenli modda olursa daha iyi. Genişletmek için tıkla... peki bişey yapalirmi. gerçek hackerdmidir
Paşalıı dedi: Kanka naap biliyor musun? E-posta adresini değiştir ardından temiz format at. Garanti olsun. Genişletmek için tıkla... Format attım şifreyi değiltirdim. Arrandale0 dedi: RAT yemişsiniz büyük ihtimal. MBAM ve Kaspersky ile tarama yapın. Güvenli modda olursa daha iyi. Genişletmek için tıkla... peki bişey yapalirmi. gerçek hackerdmidir
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 4 Eylül 2022 #20 m5a87 dedi: Format attım şifreyi değiltirdim. Genişletmek için tıkla... Kanka yani @Arrandale0 arkadaşın dediğini yapın.
m5a87 dedi: Format attım şifreyi değiltirdim. Genişletmek için tıkla... Kanka yani @Arrandale0 arkadaşın dediğini yapın.