Bilgisayarima virüs mü bulaştı?

JDJSI

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarıma virüs bulaştıgını düşünüyorum.
Çünkü bilgisayarda internet çok yavaş.
Ama telefonda öyle değil. Bir de bilgisayarı kapatırken şu çıktı.

OneDrive dosyalar karşıya yükleniyor ne?
Malwarebytes Free 4.4.10 ile tarama yaptım sorun çıkmadı ama Free olmasına rağmen bir iki ay önce sınırsız oldu bir ve neden olduğunu anlamadim bu yüzden ona da tam güvenemiyorum ne yapayım? Ayrıca bazı uygulama simgeleri değişti.

Bumun gibi.

Normalde olsa tamam ama bugün kuzenim gelip sana beleş Forest indireyim oynarız dediği için(evine gider gitmez sildim) içime bir kurt düşmüştü.

Bilgisayarına ASUS'un arkada çalışan programlarını sen mi yükledin? Öncelikle Onedirve ın yüklemesi ve dünya simgeleri virüsden kaynaklı değil. Ve tarayacıyı kapattığın zaman da Görev Yöneticisi'nden yüksek ağ kullanımı varsa o zaman virüs olabilir.

Son düzenleme:
Steam oyunları ise .url uzantısı olduğu o simgede gözükmesi normal. Kapatılırken Microsoft OneDrive ve Steam açık kalmış. Onları kapattıktan sonra PC'yi kapatmayı denediğinde çözülecektir. Kaspersky ile taratmaya gerek yok. Şüphen varsa ve illa taratacaksan yüklü anti-virüs ile taratabilirsin fakat dediklerinden kesin bir şey söyleyemeyiz.

Evet mouse için yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…