PC'ye virüs mü bulaştı?

Bence hala zararlı var. Dediklerimi yapın.
1722766789124.png

Attığım SS in yanındaki oka tıkladım açılan yerin sağ altına geri yükle/kaldır yazıyordu. Ben ikisini de kaldır yaptım.
File:C/kinghaze/ diskte o dosyayı bulup sildimde şimdi ayrıca

İyi yapmışsın, şu dediklerimi yapar mısın artık?
yapıyorum hepsini eset online scanner da şuan 1 tehdit algılandı yazdı aga

Eki Görüntüle 2273503

File:C/kinghaze/ diskte o dosyayı bulup sildimde şimdi ayrıca

yapıyorum hepsini eset online scanner da şuan 1 tehdit algılandı yazdı aga
Tamamdır, MalwareBytes, KVRT, Emsisoft Emergency Kit ve AVG de var yolda daha.

Tamamdır, Malwarebytes, KVRT, Emsisoft emergency kit ve AVG de var yolda daha.

Arkadaşların dediği Kaspersky'i ve Malware'yi yaptım ben, bu ikisi tehdit bulmadı. ESET ise daha tam bitmedi diğer ikisini de yapınca yazarım yardımın için teşekkürler.

1722768344949.png

Kaspersky KVRT ile tekrar denemek istedim, Windows Defender bunu gönderdi fakat taramada sorun yaşamadım bu nedir acaba @731001. ilk denememde çıkmamıştı böyle bir şey

1722771893174.png

Tamamdır, MalwareBytes, KVRT, Emsisoft Emergency Kit ve AVG de var yolda daha.
Dediğin herşeyi yaptım. Bir kaç programda zararlı yazılım buldu onları komple sildim umarım bir şey kalmamıştır.

Son düzenleme:
Evet var.

Bilgisayarı kapatırken isimsiz bir uygulama çıkıyor ve ardından yine de kapat yazısı çıkıyor hemen kapatma tuşuna bastıktan sonra, onu çözemedim. Yarın yüksek ihtimal sıfırlarım komple PC'yi.
AVG ile de denediniz değil mi?
Arkadaşların dediği Kaspersky'i ve Malware'yi yaptım ben, bu ikisi tehdit bulmadı. ESET ise daha tam bitmedi diğer ikisini de yapınca yazarım yardımın için teşekkürler.

Eki Görüntüle 2273533

Kaspersky KVRT ile tekrar denemek istedim, Windows Defender bunu gönderdi fakat taramada sorun yaşamadım bu nedir acaba @731001. ilk denememde çıkmamıştı böyle bir şey

Eki Görüntüle 2273620

Dediğin herşeyi yaptım. Bir kaç programda zararlı yazılım buldu onları komple sildim umarım bir şey kalmamıştır.
Bu Defender'in Ransomware bulaşmalarını engellemek için olan bir özelliği, ama ne hikmetse kendisi virüs değil herşeyi engelliyor. Zula açtırmıyordu bir ara. Defender'i kapatıp öyle açabilirsiniz KVRT'yi. Büyük ihtimalle sorun yok AVG,E.E.K,ESET ve KVRT İle Tam Tarama yaptıysanız.

Eki Görüntüle 2273533

Eki Görüntüle 2273620

Problem değil hocam, dediğim her şeyi yaptıysan bir sorun yoktur %95 ihtimal.

Eki Görüntüle 2273533

Eki Görüntüle 2273620

Son düzenleme:
AVG ile de denediniz değil mi?

Bu Defender'in Ransomware bulaşmalarını engellemek için olan bir özelliği, ama ne hikmetse kendisi virüs değil her şeyi engelliyor. Zula açtırmıyordu bir ara. Defender'i kapatıp öyle açabilirsiniz KVRT'yi. Büyük ihtimalle sorun yok AVG, e. E. K, ESET ve KVRT ile tam tarama yaptıysanız.

Tamamdır o zaman. O PC kapanırken yazan şeyde task host Windows diye bir yazıymış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı