Bilgisayarıma virüs sızdı dosyalara erişemiyorum

celil berk zafer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler, geçen gün crack olacak şekilde Soundpad indirmek istemiştim acemiliğime mi denk geldi bilmiyorum ZIP'i açtım. ZIP'i açtıktan sonra bilgisayarda değişimler görmeye başladım oyunlar dosyalar uygulamalar resimler vs. açılmıyordu ve hepsinin ortak yanı sonunun. Yzqe ile bitip yzqe dosyası olmasıydı bir arkadaşın tavsiyesile Malwarebytes adlı anti virüs uygulamasını indirip tarattım 30 adet virüs çıktı trojan. RAT gibi virüslere rastladım hepsini temizledim ancak şimdi de Gmail hesabım üzerinden Twitter League of Legends Spotify gibi hesapların şifrelerini değiştirmeye başladılar fotoğraflar videolar geri döndürülebilir mi ve Gmail için ne yapabilirim?

Birkaç gün önce de (forumda) bir arkadaş yemişti bu virüsü. Format atarak çözdü ama dosyaları gitti. Ransomware yemişsin yani dosyalar şifrelenmiş fidye karşılığı şifre verilecekmiş. Şifrelenmiş dosyaların yedeklerini al çözüm bulununca eski haline getirirsin. Gmail hesabını geri alabilirsen çalınan hesapların olduğu yerlere mail at/ticket at hesabını büyük ihtimalle alırsın. Geçmiş olsun. Gmaili almak için buraya tıklayıp devam edebilirsiniz.

Hemen sıfırlayın geçmiş olsun

merhaba telefonuma bağlı Facebook hesabımı çalıp e posta şifre değiştirmişler telefon numaram ile başka bi Facebook hesabı açmışlar nasıl kurtarabilirim

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-08-15-27-40-378_com.facebook.katana.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…