INIKJAMOZE Kilopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 20 15 Nisan 2020 #11 Kalenderadam dedi: LLF nedir akadaşlar? Genişletmek için tıkla... Low Level Format.
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 15 Nisan 2020 #12 INIKJAMOZE dedi: LLF hakkında pek bir bilgim yok. Eğer temiz kurulum yaparsam bundan kurtulamaz mıyım yoksa kesinlikle LLF mı yapmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam siz temiz bir format atin gececektir.
INIKJAMOZE dedi: LLF hakkında pek bir bilgim yok. Eğer temiz kurulum yaparsam bundan kurtulamaz mıyım yoksa kesinlikle LLF mı yapmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Hocam siz temiz bir format atin gececektir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Nisan 2020 #13 INIKJAMOZE dedi: Yani temiz kurulum yapmama gerek var mı? Yoksa ne olur ne olmaz diye yapayım mı? Windows defenderda da 2 tane farklı mining virüsü tespit edildi. Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
INIKJAMOZE dedi: Yani temiz kurulum yapmama gerek var mı? Yoksa ne olur ne olmaz diye yapayım mı? Windows defenderda da 2 tane farklı mining virüsü tespit edildi. Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
INIKJAMOZE Kilopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 20 15 Nisan 2020 #14 millimeter dedi: Hocam siz temiz bir format atin gececektir. Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: Gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam arada kaldım.
millimeter dedi: Hocam siz temiz bir format atin gececektir. Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: Gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam arada kaldım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Nisan 2020 #15 INIKJAMOZE dedi: Hocam arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Kalmaya gerek yok söylüyorum işte yukarıdaki saçmalayanlara aldırmayın. Cezalarını gün içinde aldıklarında anlarlar.
INIKJAMOZE dedi: Hocam arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Kalmaya gerek yok söylüyorum işte yukarıdaki saçmalayanlara aldırmayın. Cezalarını gün içinde aldıklarında anlarlar.
Sherif34 Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 669 Makaleler 1 Yer Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Teknisyeni 15 Nisan 2020 #16 INIKJAMOZE dedi: LLF hakkında pek bir bilgim yok. Eğer temiz kurulum yaparsam bundan kurtulamaz mıyım yoksa kesinlikle LLF mı yapmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Kalenderadam dedi: LLF nedir akadaşlar? Genişletmek için tıkla... Low Level Format HDD'nin yazılımlarla sıfırlanması demektir. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
INIKJAMOZE dedi: LLF hakkında pek bir bilgim yok. Eğer temiz kurulum yaparsam bundan kurtulamaz mıyım yoksa kesinlikle LLF mı yapmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Kalenderadam dedi: LLF nedir akadaşlar? Genişletmek için tıkla... Low Level Format HDD'nin yazılımlarla sıfırlanması demektir.
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 15 Nisan 2020 #17 INIKJAMOZE dedi: Hocam arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz gorev yoneticisinin fotografini atar misiniz?
INIKJAMOZE dedi: Hocam arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz gorev yoneticisinin fotografini atar misiniz?
Sherif34 Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 669 Makaleler 1 Yer Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Teknisyeni 15 Nisan 2020 #18 Sherif34 dedi: Low Level Format HDD'nin yazılımlarla sıfırlanması demektir. Genişletmek için tıkla... Saçmalık bilgiyle oluyorsa ok saçmalamayın. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
Sherif34 dedi: Low Level Format HDD'nin yazılımlarla sıfırlanması demektir. Genişletmek için tıkla... Saçmalık bilgiyle oluyorsa ok saçmalamayın.
Curlier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 3 15 Nisan 2020 #19 Gezginler üzerinden ADWCleaner indir. Ben öyle temizlemiştim miner virüsünü. Malwarebytes'ın bi programıdır bu arada.
Gezginler üzerinden ADWCleaner indir. Ben öyle temizlemiştim miner virüsünü. Malwarebytes'ın bi programıdır bu arada.
INIKJAMOZE Kilopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 20 15 Nisan 2020 #20 millimeter dedi: Hocam siz gorev yoneticisinin fotografini atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Curlier dedi: Gezginler üzerinden ADWCleaner indir. Ben öyle temizlemiştim miner virüsünü. Malwarebytes'ın bi programıdır bu arada. Genişletmek için tıkla... İndirip deniyorum.
millimeter dedi: Hocam siz gorev yoneticisinin fotografini atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Curlier dedi: Gezginler üzerinden ADWCleaner indir. Ben öyle temizlemiştim miner virüsünü. Malwarebytes'ın bi programıdır bu arada. Genişletmek için tıkla... İndirip deniyorum.