E Egecim Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 19 6 Aralık 2020 #1 Benim bilgisayarımda gereksiz bir şeyler olduğunu hissediyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Bütün programların ekran görüntüsünü aldım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı1.PNG 25 KB · Görüntüleme: 145
Benim bilgisayarımda gereksiz bir şeyler olduğunu hissediyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Bütün programların ekran görüntüsünü aldım.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 6 Aralık 2020 #11 Kardeşim sistemde gereksiz yer kapladığını düşündüğün bir şey varsa önce %temp% yaz ve çıkan dosyaları sil. Artı 0 Eksi
Kardeşim sistemde gereksiz yer kapladığını düşündüğün bir şey varsa önce %temp% yaz ve çıkan dosyaları sil.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 6 Aralık 2020 #12 Egecim dedi: Benim bilgisayarımda gereksiz bir şeyler olduğunu hissediyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Bütün programların ekran görüntüsünü aldım. Genişletmek için tıkla... Hayır, ama yer açmak mümkün. Artı 0 Eksi
Egecim dedi: Benim bilgisayarımda gereksiz bir şeyler olduğunu hissediyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Bütün programların ekran görüntüsünü aldım. Genişletmek için tıkla... Hayır, ama yer açmak mümkün.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Aralık 2020 #13 Egecim dedi: Benim bilgisayarımda gereksiz bir şeyler olduğunu hissediyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Bütün programların ekran görüntüsünü aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarın tertemiz. Bal dök yala. Virüs falan yoksa hiç sıkıntı yok yani. Artı 0 Eksi
Egecim dedi: Benim bilgisayarımda gereksiz bir şeyler olduğunu hissediyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Bütün programların ekran görüntüsünü aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarın tertemiz. Bal dök yala. Virüs falan yoksa hiç sıkıntı yok yani.