Bilgisayarımda Keylogger olup olmadığını nasıl anlarım?

Ek güvenlik önlemi olarak, iki aşamlı doğrulama seçeneğini, sunan her site de kullanmanızı tavsiye ederim.

Screenshot_3.png

Arkadaşlar hesaplara giriş yapan kişi zaten benmişim Google ilçeyi yanlış gösterip duruyormuş (her hesapta 2 tane farklı ilçeden girilince şüphelendim ip adresleride aynı bu nasıl oluyor diye) ben bi kontrol ettim giren benmişim. Ama diğer Google hesabıma %65 ihtimalle başkası da giriyordu. Çünkü Google aramalarında benim aramadığım şeyler çıkıp duruyordu. Eğer başkaları da benim durumuma gelirse Google ilçeyi yanlış gösterebiliyor haberleri olsun.

Arkadaşlar hesaplara giriş yapan kişi zaten benmişim Google ilçeyi yanlış gösterip duruyormuş (her hesapta 2 tane farklı ilçeden girilince şüphelendim ip adresleride aynı bu nasıl oluyor diye) ben bi kontrol ettim giren benmişim. Ama diğer Google hesabıma %65 ihtimalle başkası da giriyordu. Çünkü Google aramalarında benim aramadığım şeyler çıkıp duruyordu. Eğer başkaları da benim durumuma gelirse Google ilçeyi yanlış gösterebiliyor haberleri olsun.

Yine de emin olmak istiyorsanız önce PC´nize format atın, ardından bütün hesaplarınızda ki şifreleri değiştirin. Ayrıca eğer mümkünse SMS ile iki adımlı onay seçeneğini aktif edin. Telefonunuzdan da şüpheleniyorsanız onu da sıfırlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı