Bilgisayarımda mining yapılıyor mudur?

Aslında GPU kullanımı düşük sıcaklıkları da çok sıkıntı değil ama CPU biraz fazla ısınıyor ve biraz fazla kullanılıyor ve çok değişken. Ekran kartım ROG STRIX 1660 Super 6 GB işlemci Ryzen 5 3600.
Her şeyi kapatın ve CPU, GPU kullanımına bakın. CPU kullanımı genelde 20'yi geçmemeli ve GPU kullanımı genelde 0 olmalı.
Ekran kartı ve işlemci kullanımlarınız nasıl. Bir de Kaspersky ile taratın.

Son düzenleme:
Ekran kartı 3090 da olsa ne GT 710 olsa ne? Böyle mesajlar atıp kaçıyorsunuz, konu sahibi söyleye muhtemelen cevabınız yoktur konuya dair. Bu arada kişisel algılamayın, sözüm siz ve sizin gibilere.

Mining programları ekran kartı kullanımını yüksek göstermiyor, en sağlıklı bulacağı yol güç teketimi ve sıcaklık değerleri.

Hocam GTA 5'te düşük FPS alıyorum diyor ekran kartı 3090 ise anormal ama GT710 ise çok normal bir durumdur bu şey gibi arabam 0'dan 100 km/h hıza 15 saniyede çıkıyor deyip arabanın beygirini torkunu modelini söylemeden gitmek gibi.

Hocam GTA 5'te düşük FPS alıyorum diyor ekran kartı 3090 ise anormal ama GT710 ise çok normal bir durumdur bu şey gibi arabam 0'dan 100 km/h hıza 15 saniyede çıkıyor deyip arabanın beygirini torkunu modelini söylemeden gitmek gibi.

Kusura bakmayın söylemeyi unutmuşum yukarıda belirttim şimdi.
Aslında GPU kullanımı düşük sıcaklıkları da çok sıkıntı değil ama CPU biraz fazla ısınıyor ve biraz fazla kullanılıyor ve çok değişken. Ekran kartım ROG STRIX 1660 Super 6 GB işlemci Ryzen 5 3600.

Sizce olabilir mi bir sıkıntı.
Sistem? Boşta ne kadar kullanılıyor sistem?

Görev yöneticisinden kullanım oranına bakarsanız göze çarpan nokta var mı?

Ekran kartı 3090 da olsa ne GT 710 olsa ne? Böyle mesajlar atıp kaçıyorsunuz, konu sahibi söyleye muhtemelen cevabınız yoktur konuya dair. Bu arada kişisel algılamayın, sözüm siz ve sizin gibilere.

Mining programları ekran kartı kullanımını yüksek göstermiyor, en sağlıklı bulacağı yol güç teketimi ve sıcaklık değerleri.

Güç kullanımını nereden görebiliriz.
Ben Kaspersky'dan tarama yaptım ama bir sıkıntı olmadı o zaman bir şey yoktur değil mi bir de ben bu konular da çok endişeliyim o yüzden böyle bir konu açtım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı