Bilgisayarımda olmayan ekran kartının sürücüsü yükledim

Berkolik

Centipat
Yer
Sakarya, Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HD7350 4GB DDR3 Ram Intel Core 2 Quad Q8300
RAM
2gb 800Mhz ddr3
Merhaba ben bilgisayarımda olmayan hatta anakart bile uyumsuz olan bir AMD ekran kartı sürücüsü yükledim fakat Windows'un hatalarının bu kadar kolay bulunabileceğini bilmiyordum acaba ben RTX 3090 Ti sürücüsü yüklesem çalışır mı? Fotoğrafları bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-26_132503843.png
    resim_2022-07-26_132503843.png
    595,7 KB · Görüntüleme: 93
Sisteminizde ekran kartı olmaması imkansız, eğer olmasaydı görüntü alamazdınız. İşlemcinizi belirtirseniz ekran kartınızı da bulabiliriz. Bu arada AMD sürücüsünü yüklemeniz de hiçbir faydanıza olmayacaktır.

Merhaba ben bilgisayarımda olmayan hatta anakart bile uyumsuz olan bir AMD ekran kartı sürücüsü yükledim fakat Windows'un hatalarının bu kadar kolay bulunabileceğini bilmiyordum acaba ben RTX 3090 Ti sürücüsü yüklesem çalışır mı? Fotoğrafları bırakıyorum.

Çalışır kanka bende 4080 Ti yükledim geçen GTA 5'i cayır cayır oynatıyor (!)

Sisteminizde ekran kartı olmaması imkansız, eğer olmasaydı görüntü alamazdınız. İşlemcinizi belirtirseniz ekran kartınızı da bulabiliriz. Bu arada AMD sürücüsünü yüklemeniz de hiçbir faydanıza olmayacaktır.

Onboard ekran kartı AMD dosyalarını bırakmış bende Aygıt Yöneticisi'nden kurdum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı