Tarama için Malwarebytes ve Kaspersky, ikisi ile de tarama yapın.
Şu Defender düşmanlığınızı bir bırakın.Defender engelleyemez.
BesleBugün bilgisayarımda tam tarama yaptım ve trojan virüsü buldu. Ne yapmam gerek?
Hocam sevmeye çalışıyorum bir virüsü bile engellemiyor. Sadece buluyor.Şu Defender düşmanlığınızı bir bırakın.
Tam tarama.Arkadaşlar Tam tarama mı yapayım Hızlı tarama mı hangisi daha sağlıklı.
Bir de bana Komik atana bak, Ne alaka? Onlar çok farklı şeyler. Sen bir tarla düşün 3000 metrekare, bunun 100 metrekaresini tararsan sadece o alandakileri bulursun. 3000 metrekaresini tararsan o tarladaki her şeyi bulursun. Mantık yürütme kabiliyetin yok mu acaba?Biraz ciddi bir mesele Kaspersky indirip hemen tam tarama yap hızlı tarama yaparsan örnek: Bilgisayarında 10 virüs var hızlı tarama sana sadece 5 tanesini temizler.
Cevap veremedin herhalde.Biraz ciddi bir mesele Kaspersky indirip hemen tam tarama yap hızlı tarama yaparsan örnek: Bilgisayarında 10 virüs var hızlı tarama sana sadece 5 tanesini temizler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.