Bilgisayarımda uygulamalar açılmıyor

ekamfb

Hectopat
Dün bilgisayarım durduk yere mavi ekran verdi ve kapanıp açıldı. Açıldığında herhangi bir sorun olmadı ve normal işlerimi yapmaya devam ettim, oyun oynadım falan. Daha sonra proje ödevim için Word programını kullandım. Daha sonrasında masaüstüne kaydettiğim Word şeylerini silmek istediğimde silinmediler. Uygulamalara sağ tık yaptığımda 1 saniyeliğine ekrandaki her şey yok olup tekrar geliyor sanki bilgisayar kendini yenilemiş gibi oluyor. Geri dönüşüm kutusunu falan açmak istediğimde açılmıyor ve sağ tık yaptığımda olan şey oluyor. Bu sabah oyun oynayayım derken oyun 2 saniye içerisinde sanki Alt Tab yapmışım gibi tekrardan masaüstüne atıyor ama oyun hala çalışıyor. Artık sıkıldım bu bilgisayardan daha 2 ay önce format attırmıştım.

Hocam, mavi ekran sorunları için Minidump dosyalarını paylaşın. Sistemi de belirtin. Arkadaşlar daha rahat yardımcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı