Öncelikle selamun aleykum, ben bilgisayarıma PES indirdim. Oyunu kurdum, CD Key istiyordu. Kurdum falan, her şeyi yaptım. Google'den otomatik olarak 5-6 tane site açılıyor. Sonra programları sildim. Hala devam ediyor. Defender'i açtım, virüs algıladı. Sildim ve yine algıladı. Her defasında siliyorum ve her bilgisayari açıldığında bunu yapmak zorundayım. Bir dosya var değişik isimli, dosyanın adı şoyle: Rxfvoogtzca. Tmp.
Bunu silmeye çalışıyorum, silinmiyor. Görev yöneticisini açıyorum. Bütün programları kaldırıyorum. Öyle deniyorum olmuyor. En sonunda Setup/ Uninstall diye bir şey gördüm Görev Yöneticisi'nde. Denetim Masası'na giriyorum, program gözükmüyor. Her bilgisayarı açışımda beni rahatsız ediyor. Bildiğiniz bir virüs programı veya çözüm varsa söyler misiniz? Ne olur.
Bunu silmeye çalışıyorum, silinmiyor. Görev yöneticisini açıyorum. Bütün programları kaldırıyorum. Öyle deniyorum olmuyor. En sonunda Setup/ Uninstall diye bir şey gördüm Görev Yöneticisi'nde. Denetim Masası'na giriyorum, program gözükmüyor. Her bilgisayarı açışımda beni rahatsız ediyor. Bildiğiniz bir virüs programı veya çözüm varsa söyler misiniz? Ne olur.
Son düzenleyen: Moderatör: