Bilgisayarımda virüs kaynaklı yavaşlama mı var?

Birak iciyorm

Hectopat
Merhabalar, bilgisayarımda dünden beri bir yavaşlık ve kasma sorunu başladı. Kaspersky indirdim trojan olduğunu söyledi bilgissayarımda ama Kaspersky bilgisayarı daha da yavaşlatıyordu. Kaspersky'ı sildim bilgisayar hala eski hızında değil, virüs programı kullanmıyorum ne yapabilirim? Bilgisayarımı başka neler yavaşlatıyor olabilir? (Edit: Bilgisayar: Intel Core i3 6040 CPU)

Son düzenleme:
Merhabalar, bilgisayarımda dünden beri bir yavaşlık ve kasma sorunu başladı. Kaspersky indirdim trojan olduğunu söyledi bilgissayarımda ama Kaspersky bilgisayarı daha da yavaşlatıyordu. Kaspersky'ı sildim bilgisayar hala eski hızında değil, virüs programı kullanmıyorum ne yapabilirim? Bilgisayarımı başka neler yavaşlatıyor olabilir?

Başlangıçta çalışan uygulamalar, hiç ugraşmak istemiyorsanız formatlayın geçin.

Merhabalar, bilgisayarımda dünden beri bir yavaşlık ve kasma sorunu başladı. Kaspersky indirdim trojan olduğunu söyledi bilgissayarımda ama Kaspersky bilgisayarı daha da yavaşlatıyordu. Kaspersky'ı sildim bilgisayar hala eski hızında değil, virüs programı kullanmıyorum ne yapabilirim? Bilgisayarımı başka neler yavaşlatıyor olabilir?

Hocam Malwarebytes kurun onla deneyin hafiftir zaten.

Şu an Malwarebytes'tan tarama yaptırıyorum.
Sorun yok hocam. Eğer MBAM bir şeyler bulup temizleyince sorun çözülürse rapor paylaşmanıza gerek yok. Aşağıdaki rehbere göre bakım yapabilirsiniz sisteme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı