Bilgisayarımda virüs mü var?

Makaleler
1
Arkadaşlar bilgisayarı Kaspersky ile taradım, bir şey çıkmadı. Ama bilgisayarı her başlattığımda C taranıyor ve onarılıyor diyor. Virüs programını kapadığım zaman ise bilgisayar kapanıyor ve kendini otomatik başlatıyor yeniden. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar bilgisayarı Kaspersky ile taradım, bir şey çıkmadı. Ama bilgisayarı her başlattığımda C taranıyor ve onarılıyor diyor. Virüs programını kapadığım zaman ise bilgisayar kapanıyor ve kendini otomatik başlatıyor yeniden. Yardımcı olur musunuz?

Malwearbytes ile tarama yapın bir de.

Güvenli Mod üzerinde Malwarebytes ve Kaspersky gibi programlarla tekrar tarama yapın.
Ayrıca sisteminizde de bir problem olabilir.

Tarana onarma varsa virüs değil de sisteminiz sağlıksız olabilir hocam. 🥀

Temiz kurulum yapın yeni bir sayfa açın. 🙌🏼
Sağolun hocam korktum virüs var diye. Temiz kurulum yapacağım.
Malwearbytes ile tarama yapın bir de.
Tamam hocam indirip onu da deniyorum. Yazarım sonuçlarını.
Güvenli Mod üzerinde Malwarebytes ve Kaspersky gibi programlarla tekrar tarama yapın.
Ayrıca sisteminizde de bir problem olabilir.
Güvenli mod nasıl başlatılıyordu hocam?
HDD testi yapın.
hocam o hangi programla yapılıyor?

hocam o hangi programla yapılıyor?
Download Hard Disk Sentinel

Download Hard Disk Sentinel
Hemen deniyorum hocam. Bu arada Malwearbytes ile taradım bir sorun çıkmadı hocam.

Windows tuşu + R'ye basın.
Açılan "Çalıştır" menüsüne "MSConfig" yazın.
Açılan "Sistem Yapılandırması" bölümünden, üst tarafta yer alan seçeneklerden biri olan "Önyükleme" seçeneğine tıklayın. Ardından "Önyükleme Seçenekleri" bölümünden "Güvenli Önyükleme" seçeneğini işaretleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı