Bilgisayarımda virüs mü var?

EXCUTER

Femtopat
Daha fazla  
Avira antivirus programından tarama yaptım ve exp adlı bir virüs çıktı ama Windows Defender'da bir şey cıkmamıştı. Bu bir virüs mü?
Bilgisayarı alalı 1 ay oldu ve crack hiçbir şey yuklemedim ve temiz kullanmama rağmen nasıl olur?

Windows defendera pek güvenmeyin hocam ayrıca tek bir antivirus sistemine inanmamakta gerekir size tavsiyem kaspersky deneme sürümünü kurun bence en sağlam antivirus yazılımıdır tam tarama yapın.

Antivirüs programları olur olmadık şeyler algılayabilir. Siz hiç canınızı sıkmayın Windows updateriyle birlikte gelen bir dosyadır büyük ihtimalle. Hem dediğiniz gibi hiçbir crack yazılım vs kullanmamıssınız. Ama bu hataları almak canınızı sıkıyorsa ESET-64 öneririm en iyi antiviristür kendisi gözümde.

Antivirüs programları olur olmadık şeyler algılayabilir. Siz hiç canınızı sıkmayın Windows updateriyle birlikte gelen bir dosyadır büyük ihtimalle. Hem dediğiniz gibi hiçbir crack yazılım vs kullanmamıssınız. Ama bu hataları almak canınızı sıkıyorsa ESET-64 öneririm en iyi antiviristür kendisi gözümde.
Yani tam emin olamadım virüs değildir dimi günlerdir araştırıyorum

Avira antivirus programından tarama yaptım ve exp adlı bir virüs çıktı ama Windows Defender'da bir şey cıkmamıştı. Bu bir virüs mü?
Bilgisayarı alalı 1 ay oldu ve crack hiçbir şey yuklemedim ve temiz kullanmama rağmen nasıl olur?

Başka antivirüs programlarını kullanın. Örnek olarak Kaspersky.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-17-00-47-50-030_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-07-17-00-47-50-030_com.android.chrome.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 34
Hocam antivirusu nereden indiridiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı