Bilgisayarımda virüs olmadığından nasıl emin olabilirim?

Nasil yani? Sen kaldırınca silinecektir mi sanıyorsun? O zama millet neden av alsın? Kaldır bitsin.

Anlatamadım galiba ben zaten virüslü olduğunu öğrenmeden önce silmiştim ayarlarımı yaptığım için, silindiği içinde kendini başka bir dosyaya saklamış olabilir mi? Yani Kaspersky neden direk temiz dedi onu anlamadım virüs bulup temizlese gitmiş derdim yani denetim masasından kaldırdığım için mi temiz dedi?
 
E.

Arkadaşlar İncehesap'ın sitesinden James Donkey'in yazılımını indirdim ve virüslü olduğunu öğrendim fakat bilgisayarımda hiçbir anormallik olmadı. Oyun da oynadım; kasma donma hiçbir şey olmadı. Kaspersky antivirüs indirip tam tarama yaptım. Windows Defender'dan da yaptım; temiz çıktı. Ben zaten önceden programı kaldırmıştım. Hala tereddütteyim. Yeni bir kulaklık aldım ama bunlarla uğraşıyorum. Ne yapmalıyım? Format atmak istemiyorum.

Eğer paranoyak olduysanız bunları deneyin.

Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows

HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro.

Zemana Anti Malware: Premium ve Ücretsiz Malware Temizleme Programı

https://tr.comodo.com/free-products

Comodo hips paranoyak modu ile neler olup bittiğini kontrol et şüpheli bir uygulama görürsen buraya gönderebilirsin ayrıca bir tarama yap.
 
Kaspersky temiz dedi zaten başka bir av ye gerek var mı?

Hips antivirüs mantığı ile çalışmıyor belki veritabanında şu anda yoktur yani hips korumasını paranoyak kipe alırsan sana bayağı bir uyarı verecekdir fakat tanınmayan uygulamayı böylece tespit edebilirsin ayrıca Comodo'nun değerlendirme taraması var bu tarama ile de şüphelendiğin uygulamayı kaldırabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı