S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 8 Şubat 2021 #11 Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Defender'i kapatabilirsiniz bu biçimde, ama Kaspersky yüklediyseniz kendiliğiden kapanacaktır.
Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Defender'i kapatabilirsiniz bu biçimde, ama Kaspersky yüklediyseniz kendiliğiden kapanacaktır.
OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2021 #12 Murat5038 dedi: Bu ne yaman çelişki Genişletmek için tıkla... Çelişki değil sadece Kaspersky ile çözülmez dedim. Sonra Kaspersky ile tarayın dedim çelişki yok. Aradaki adımlar ne oldu?
Murat5038 dedi: Bu ne yaman çelişki Genişletmek için tıkla... Çelişki değil sadece Kaspersky ile çözülmez dedim. Sonra Kaspersky ile tarayın dedim çelişki yok. Aradaki adımlar ne oldu?
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 9 Şubat 2021 #13 Konu sahibi hocam biraz pimpiriklisiniz galiba.