kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #11 Wasee dedi: Huh bir sorun var yanlış yere çıkıyor tlauncher normalde appdata içinde. Minecraft'a çıkar. Genişletmek için tıkla... Kanka o tlacunher değil useroobe yanlış anladın galiba.
Wasee dedi: Huh bir sorun var yanlış yere çıkıyor tlauncher normalde appdata içinde. Minecraft'a çıkar. Genişletmek için tıkla... Kanka o tlacunher değil useroobe yanlış anladın galiba.
Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 17 Kasım 2020 #12 Hocam Tlauncher'i nereden indirdiniz.
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #13 Elxoe dedi: Hocam Tlauncher'i nereden indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #14 kaanofriviia dedi: Eki Görüntüle 740500 Buraya. Genişletmek için tıkla... Bu programdan sıkıntı çıkmaz bi uygulama kurarken yönetici izni vermediyseniz system32 ye inject olması zor keza bu porgram windows işlem programının sorun yok.
kaanofriviia dedi: Eki Görüntüle 740500 Buraya. Genişletmek için tıkla... Bu programdan sıkıntı çıkmaz bi uygulama kurarken yönetici izni vermediyseniz system32 ye inject olması zor keza bu porgram windows işlem programının sorun yok.
Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 17 Kasım 2020 #15 kaanofriviia dedi: Kendi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Premium almadan önce bende tlauncher kullanıyordum bana hiç böyle olmamıştı. Kaspersky veya Malwarebytes ile tam tarama yapmanızı öneririm.
kaanofriviia dedi: Kendi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Premium almadan önce bende tlauncher kullanıyordum bana hiç böyle olmamıştı. Kaspersky veya Malwarebytes ile tam tarama yapmanızı öneririm.
kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #16 Elxoe dedi: Premium almadan önce bende tlauncher kullanıyordum bana hiç böyle olmamıştı. Kaspersky veya Malwarebytes ile tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Malware ile yaptım en üstteki fotoğraflar çıktı kespersky ile tarattım sadece trojan çıktı sildi ama emin olamadım.
Elxoe dedi: Premium almadan önce bende tlauncher kullanıyordum bana hiç böyle olmamıştı. Kaspersky veya Malwarebytes ile tam tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Malware ile yaptım en üstteki fotoğraflar çıktı kespersky ile tarattım sadece trojan çıktı sildi ama emin olamadım.
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #17 TLauncher'dan kastınız Minecraft korsan sürümü olsa gerek. Arkadaşımda var. Kendisinden bir şikayet almadım.
TLauncher'dan kastınız Minecraft korsan sürümü olsa gerek. Arkadaşımda var. Kendisinden bir şikayet almadım.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 17 Kasım 2020 #18 Bende de TLauncher var bir sorunla karşılaşmadım.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 17 Kasım 2020 #19 Kaspersky.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Kasım 2020 #20 kaanofriviia dedi: Bunlar nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Temizlemişsin zaten.