Merhaba, ben bilgisayarıma format attım. Format attıktan sonra YouTube'da açtığın şeyler arkadaşlarımla sesteyken mikrofonuna gitmeye başladı, ses yansıyor yani çok sinir bozucu. Bu durum internetteki her şeyi denedim ama yapamadım. Realtek driverları inmiyor bana.
Not: Kulaklığım James Donkey 720.
Merhaba, ben bilgisayarıma format attım. Format attıktan sonra YouTube'da açtığın şeyler arkadaşlarımla sesteyken mikrofonuna gitmeye başladı, ses yansıyor yani çok sinir bozucu. Bu durum internetteki her şeyi denedim ama yapamadım. Realtek driverları inmiyor bana.
Yapacak bir şey yok maalesef. Krisp kullanmayı deneyin ama bilgisayarınızın sesi gidecek. Kulaklıklarda normal bir şey. Harici mikrofon alıp kullanabilirsiniz.
Çözümü bulursanız ben de merak ediyorum. Discord'da arkadaşlarımda da var bu sorun. Ve iğrenç derecede ses geliyor bana. Çok rahatsız edici. Öğrenirsek biz de söyleyelim yapsın da kurtulalım şu saçma şeyden.
çoğu mikrofonu kulaklıkla bitişik kulaklıklarda oluyor o, eskiden gamepower medusa kullanıyordum bende de oluyordu. Şimdi çıkabilen mikrofonlu bi modele geçtim (logi g pro x) şuan kimse bana arkadan ses geliyor demiyor.