Bilgisayarımdan garip sesler geliyor

MY UYGAR

Hectopat
Daha fazla  
Video da duyulduğu üzere bilgisayardan garip sesler geliyor. Artı normal bir bilgisayara kıyasla sanki benim ki daha çok ses çıkartıyor. Bu yüzden de sesin tam olarak nereden geldiğini anlayamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 2500X.
RX 570.
Gigabyte 450M s-h 2.
Hyper X 8 GB 3000 MHz RAM.
Power Boost VK16-31 kasa.
Power Boost 500W Power supply.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video da duyulduğu üzere bilgisayardan garip sesler geliyor. Artı normal bir bilgisayara kıyasla sanki benim ki daha çok ses çıkartıyor. Bu yüzden de sesin tam olarak nereden geldiğini anlayamıyorum.
.
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 2500X.
RX 570.
Gigabyte 450M s-h 2.
Hyper X 8 GB 3000 MHz RAM.
Power Boost VK16-31 kasa.
Power Boost 500W Power supply.

Herhangi bi fanı elinizle tutup durdurun tek tek deneyin nereden geldiğini tespit edin.

Bunlardan birini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Teşekkürler
Bir şey daha sormak istiyorum. Video da görüldüğü üzere bilgisayar ı açtığımda İşlemci fanında ışık patlaması oluyor ve bilgisayardan garip bir ses geliyor dıııt gibi. Bu da mı Power Supply’den kaynaklıdır ??

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı