Bilgisayarımdan müzik dinleniyor

Sağlam bir virüs testi yapmadan sakın ama sakın şifrelerinizi bilgisayardan değişmeyin. Çünkü günümüz virüsleri silinse bile şifre değiştirildiğini anlayabiliyor.

Oha. Geçmiş olsun.
Umarım geçer hocam.

Edge'e geçtiğimden beri Chrome'u hiç açmadım ve Görev Yöneticisi'nden tüm Chrome uygulamalarını kapattım. Şu anda YouTube'un uygulamasından geçmişi kontrol ediyorum ve yeni bir video daha izlenmemiş. Muhtemelen Chrome'a entegre olmuş bir virüs. Bugün Edge'de takılacağım. Yarın ofise gittiğimde Chrome kullanıp gözlemleme yapacağım.

Sağlam bir virüs testi yapmadan sakın ama sakın şifrelerinizi bilgisayardan değişmeyin. Çünkü günümüz virüsleri silinse bile şifre değiştirildiğini anlayabiliyor.
Ben de tarama bittikten sonra mı yoksa telefondan mı değiştirmeye başlasam diye düşünüyordum hocam. Sanırım yarına kalacak, umarım hesaplarım yarına kadar birine satılmaz.

Ben de tarama bittikten sonra mı yoksa telefondan mı değiştirmeye başlasam diye düşünüyordum hocam. Sanırım yarına kalacak, umarım hesaplarım yarına kadar birine satılmaz.

Tarama bittikten sonra yapmak isterseniz bilgisayardan şu an yapmak isterseniz telefondan yapın. Çünkü zamanında bu işlerle uğraşmış birisi olarak size verebileceğim en iyi öneri budur. Bir zaman önce hatta bir konuda eski bilgilerimden bahsetmiştim ve tepki toplamıştı. Processhacker yükleyip anlık hangi uygulamaların sistemi kullanıp kullanmadığını inceleyin. Google uzantılarınızı temizleyin. Zamanında Discord hesabı çalmak için exe dosyası açtırıp Google gibi bütün tarayıcılara uzantı saklıyordum.

@Sydraaa Zincirleme olarak almışlar hesapları ellerine, bot ya da kişisel olarak kullanıyorlar. Şaşırılacak yanı yok. Muhtemelen bir hesabı ele geçirdiler, devamı da gelmiş. Her yere aynı mail ve şifre ile üye olanların karşılacağı bir durum. Aynı olmasa bile tahmin edilebilir varyasyonlarda her platformda şanslarını denerler.

Geçmiş olsun. Bilgisayarınızda güvenlik olarak ne kullanıyorsunuz?

Ben zincirleme değil direkt sistemden tarayıcının içerisine kaydolmuş verilerin çekildiğini düşünüyorum. Sizin dediğinize bakarsak şifre değişmesi ile geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…