WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #1 Merhaba. Daha 3 dakika önce bilgisayarımın sesi gelirken şimdi bilgisayarımdan ses gelmiyor. Monitörümde hoparlör yok, ben başka bir tane takmıştım ve öyle kullanıyorum.
Merhaba. Daha 3 dakika önce bilgisayarımın sesi gelirken şimdi bilgisayarımdan ses gelmiyor. Monitörümde hoparlör yok, ben başka bir tane takmıştım ve öyle kullanıyorum.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 29 Ekim 2020 #2 Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misiniz? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #3 Fermion dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde düzeldi. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Fermion dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Garip bir şekilde düzeldi. Teşekkür ederim.