aden_celen Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Bilgisyarımı açtığımda böyle bir ekran geliverdi, restart attım ama düzelmedi yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Bilgisyarımı açtığımda böyle bir ekran geliverdi, restart attım ama düzelmedi yardımcı olabilir misiniz?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 5 Ocak 2021 #2 BIOS'tan bakar mısınız diskler görünüyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS aden_celen Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Evet Artı 0 Eksi
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #4 aden_celen dedi: Eki Görüntüle 818568 Bilgisyarımı açtığımda böyle bir ekran geliverdi, restart attım ama düzelmedi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
aden_celen dedi: Eki Görüntüle 818568 Bilgisyarımı açtığımda böyle bir ekran geliverdi, restart attım ama düzelmedi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 5 Ocak 2021 #5 Boot menu ile diskinizi manuel olarak seçin. Öyle Boot edin. Artı 0 Eksi
KS KS aden_celen Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #6 yagiz123123 dedi: Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yükleme medyasını yani windows 10 u yüklediğüm usb yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı yagiz123123 dedi: Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yükleme medyasını yani windows 10 u yüklediğüm usb yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı yagiz123123 dedi: Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yükleme medyasını yani windows 10 u yüklediğüm usb yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı TeknoHe dedi: Boot menu ile diskinizi manuel olarak seçin. Öyle Boot edin. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyeceğim Artı 0 Eksi
yagiz123123 dedi: Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yükleme medyasını yani windows 10 u yüklediğüm usb yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı yagiz123123 dedi: Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yükleme medyasını yani windows 10 u yüklediğüm usb yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı yagiz123123 dedi: Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yükleme medyasını yani windows 10 u yüklediğüm usb yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı TeknoHe dedi: Boot menu ile diskinizi manuel olarak seçin. Öyle Boot edin. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyeceğim
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #7 aden_celen dedi: Ben yükleme medyasını yani Windows 10'u yüklediğüm USB'yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı Ben yükleme medyasını yani Windows 10'u yüklediğüm USB'yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı Ben yükleme medyasını yani Windows 10'u yüklediğüm USB'yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı Genişletmek için tıkla... BIOS ekranından öncelik verdin mi? Verdiysen bir kez daha dene. Format atma şansın yok mu? Artı 0 Eksi
aden_celen dedi: Ben yükleme medyasını yani Windows 10'u yüklediğüm USB'yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı Ben yükleme medyasını yani Windows 10'u yüklediğüm USB'yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı Ben yükleme medyasını yani Windows 10'u yüklediğüm USB'yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı Genişletmek için tıkla... BIOS ekranından öncelik verdin mi? Verdiysen bir kez daha dene. Format atma şansın yok mu?
KS KS aden_celen Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #8 yagiz123123 dedi: BIOS ekranından öncelik verdin mi? Verdiysen bir kez daha dene. Format atma şansın yok mu? Genişletmek için tıkla... Format atabilirim ama verilerümin boş yere çöp olmasını istemiyorum yani diskim var windows yüklemek için Artı 0 Eksi
yagiz123123 dedi: BIOS ekranından öncelik verdin mi? Verdiysen bir kez daha dene. Format atma şansın yok mu? Genişletmek için tıkla... Format atabilirim ama verilerümin boş yere çöp olmasını istemiyorum yani diskim var windows yüklemek için
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #9 Format ekranı gelince bilgisayarı onar yapsanız. Artı 0 Eksi