Bilgisayarımı açarken ''Windows failed to start'' hatası

aden_celen

Hectopat
Daha fazla  
DSC_0001.JPG

Bilgisyarımı açtığımda böyle bir ekran geliverdi, restart attım ama düzelmedi yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum.
Ben yükleme medyasını yani windows 10 u yüklediğüm usb yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı
Aynısını yaşadım sadece format ile düzeliyor. Ben o şekilde çözdüm. Başka yöntem var mı bilmiyorum.
Ben yükleme medyasını yani windows 10 u yüklediğüm usb yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı
Boot menu ile diskinizi manuel olarak seçin. Öyle Boot edin.
Tamam deniyeceğim

Ben yükleme medyasını yani Windows 10'u yüklediğüm USB'yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı

Ben yükleme medyasını yani Windows 10'u yüklediğüm USB'yi takıp bilgisayarı onara tıkladım ama olmadı

BIOS ekranından öncelik verdin mi? Verdiysen bir kez daha dene. Format atma şansın yok mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı