Bundan 9 ay önce konu oluşturmuştum ekranımda beyaz çizgiler çıktı ve kapandı, ondan sonra da bir daha açamadım diye. Bu olaydan sonra bilgisayarcıya da götürdüm fakat çözemediler, ölmüş dediler. Ben de 9 ay sonra bilgisayarın SSD'sini çıkarıp başka bir PC'ye taktım ve 9 ay önce ne hata vermiş ona baktım. Hata şu:
"Uzak sunucudan alınan sertifika güvenilmeyen bir sertifika yetkilisi tarafından verilmiş. Bu nedenle sertifikadaki hiçbir veri doğrulanamaz. Tls bağlantısı isteği başarısız oldu. Ekli veriler sunucu sertifikasını içerir."
Bu hatadan 20 tane falan var. Olay görüntüleyicisinde en sonda bu hatayı vermiş ve 9 ay açılamamış bilgisayar.
Bilgisayarımın sorunu da açma tuşuna bastığımda dıt edip tekrar açılıyordu ve ekrana hiçbir türlü görüntü gelmiyordu. RAM'de problem yoktu.
Bir de kapanmadan önce gündüz şu hatayı vermiş:
"Service Control Manager kaynağındaki 7023 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.
Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:
RstMwService
%%2684420176
Kaynak yükleyicisi MUI dosyası bulamadı."