Hayır şifresni değiştirebilirm ama modemi ikincic el aldım ondan olma ihtimali?Steam hesabınızı biriyle paylaşıyor musunuz?
mouse pad üzerinde kullanmazsanız normaldir imlecin titremesi ama yinede kaspersky ile kontrol etmekte fayda varKoltuğun üstünde belki dellenmiş olabilir şimdi karpesky mi ne onu yükleyeceğim sonucu atarım.
Hayır şifresni değiştirebilirm ama modemi ikincic el aldım ondan olma ihtimali?
tamamdır tarıyo 1 saatt diyo baya derinOndan olma ihtimali yok Kaspersky ile tarat istersen mouse kanyaklıda olabilir.
tehtid yok dedi 1.5 milyon dosya taramışTrojan yemiş olabilirsiniz, Kaspersky ile tam tarama yapıp sonuçları atar mısınız?
Eğer Kaspersky'da virüs bulamazsa format en mantıklısı olacaktır.
Tamamdır tarıyor 1 saatt diyor bayağı derin.
Tehdit yok dedi 1.5 milyon dosya taramış.
Malwarebytes ile arama yapın. Bir şey yoksa donanımsal olabilir.Merhaba koltukta otururken mouse imleci bir anda hareket etmeye başladı. Mouseyi havaya kaldırdım yine hareket etti. Sonra PC'yi kapattım gridinsoft ile tarama yaptım bir virüs bulamadı dedi ama şüpheliyim. Biri kontrol ediyor olma ihtimali var mı? Yardımcı olun.
herdProtect ile tara.tamamdır tarıyo 1 saatt diyo baya derin
tehtid yok dedi 1.5 milyon dosya taramış
kablolu mauseFarenin pilini değiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.