Bilgisayarımı Kendim Mi Toplamalıyım?

Blatoh

Decapat
Merhabalar kendime ilk kez PC toplayacağım parçalarımı sipariş ettim fakat kendim mi toplamalıyım emin değilim. Kendim toplarken parçalara zarar vereceğimden korkuyorum. Birçok rehber videosunu izledim. Ne yapmamı önerirsiniz ? Dikkat etmem gereken unsurları da belirtirseniz sevinirim.

Eğer yapabileceğine inanıyorsan ve kendine güveniyorsan yap. Korkun cesaretinin önüne geçiyorsa bilgisayarcıya toplatabilirsin. Diğer yandan, garanti olması açısından topraklama yapabilirsin kendine.

Güvenin varsa topla. Mesela ben güvenimi topladım ve yaptım. Şu an içi biraz kötü olsada ( ilk denemem. ) sistem çalışıyor. Gayet iyi. Güvenin varsa bol bol rehber yardımı ile yap. Aldığın kasanın modelini Youtube'a yaz ve orada sistem toplama videosu varsa o videodan yardım al.
bence emin değilseniz hiç bulaşmayın doğrudan bilgisayarcıya gidin ben 50 TL'ye toplatmıştım parçaları götürüp.

Her bilgisayarcı aynı değil. Belki adam 2 dakika dışarı çıktığında bilgisayarcı RAM'i araklayacak ve dandik bir RAM takacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı