Bilgisayarımı kontrol ediyorlar

Hocam, sakin olun. Nefes alın. Ethernet kablosunu sökün. Wifi ise adaptörü sökün. Sonra rahat bir uyku çekin. Sabah ola hayır ola demişler.

Arkadaşla neden dalga geçiyorsunuz anlamadım. Gerçek olabilir.

Bir internet kafeye gidip format USB'si oluşturun. İnternet kafeler açık mıydı hatırlamıyorum.

Windows açılırken güvenli moda girebilirsiniz. Orada olmama ihtimali var. Eğer olmazsa Kaspersky yükleyin.
Hocam USB yoksa Windows üzerinden format atın.

Eki Görüntüle 839614
Gerçekten kontrol ediyorlarsa nasıl yapsın?

Arkadaşlar saka vs durumu yok bilgisayari actigim andan itibaren kontrol edilmeye baslaniyorum format USB'mde yok ne yapacağım?

Bilgisayarı açtığın gibi şu komutları izle; ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma>bu bilgisayarı sıfırla-başlayın. Komple her şeyi silmen mümkünse komple kaldır.

Modemi tamamen kapayıp bilgisayarı açarsanız sorun çözülebilir önemli bilgilerinizi USB'ye yükleyip kurtardıktan sonra bilgisayara format atabilirsiniz ayrıca son indirdiğiniz şeyleri silin. İkinci olarak virüs taraması yapın. Üçüncü olarak ben format atmam diyorsanız biraz zor olsa da internet varken Chrome açıp Kaspersky ya da malware bytes kurun. Bu işin başka çıkarı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…