Bilgisayarımı saati geldiğinde otomatik olarak kapatmak istiyorum

Jackson Muleka

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı X saat sonra kapatmak istiyorum. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Microsoft Store'da uygulama buldum fakat paralıydı. Bunun bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı X saat sonra kapatmak istiyorum. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Microsoft Store'da uygulama buldum fakat paralıydı. Bunun bir yolu var mı?

İlginç gelebilir ama Arduino Leonardo alma fikrine ne dersiniz hem kodlama öğrenirsiniz hem de böyle şeyleri yapabilirsiniz.

Ben 1 saat sonra kapanması için not defterine " shutdown -s -f -t 3600 (saniye cinsinden)" yazıp .bat olarak kaydettim. Her gece basıp video açıp yaıyorum. 1 saat sonra kapanıyor.

Eğer iptal etmek istiyorsanız CMD'yi açıp shutdown -a yazmanız gerekmektedir. Aksi taktirde siz 5 saate ayarladıktan sonra 4 saat sonra kendiniz kapatırsanız. Bilgisayarı açtıktan 1 saat sonra kendini kapatır. Oyundaysanız sinir krizi geçirebilirsiniz.

Babam LGS zamanında oyunlara bütün zamanımı ver miyim diye TeamViewer diye bir uygulamadan zamanımı kısıtlamıştı. Ona bakabilirsin.

TeamViewer uzaktan bilgisayara bağlanmak için bir uygulama fakat öyle bir özelliği var mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı