3 yıldır bilgisayar istiyorum ve bugün almaya gittik. 3 iş günü içerisinde hazır olacağını, gelip alabileceğimizi söylediler çok heyecanlıyım inşallah isteyen herkes alabilir.
Önceki sistemin sanırım benimkinin aynısı, HD Graphics 5500 ve i3 5005U kullanıyorum. Yaşadıklarını yaşadaım ve hala yaşıyorum. Bende bilgisayar bakıyorum umarım fiyatlar artmadan alabilirim. Hayırlı olsun dostum
Hayırlı uğurlu olsun. Ben 12 senedir aynı bilgisayarı kullanıyordum bu sene sınavdan sonra yaz tatilinde çalışıp alacağım. Biraz da üstüne babam ekler umarım istediğim bilgisayarı alabilirim.
Hayırlı olsun kanka. Bilirim o ilk heyecanı. İnşallah sorunsuz kullanırsın. Benden tavsiye kasanın içini fazla açma. Ben temizlicem diye açmıştım fanların balansı bozulmuştu, zor düzelttim. Aldığın gibi dursun kasa, açma yani içini.
3 yıldır bilgisayar istiyorum ve bugün almaya gittik. 3 iş günü içerisinde hazır olacağını, gelip alabileceğimizi söylediler çok heyecanlıyım inşallah isteyen herkes alabilir.
Önceki sistemin sanırım benimkinin aynısı, HD Graphics 5500 ve i3 5005U kullanıyorum. Yaşadıklarını yaşadaım ve hala yaşıyorum. Bende bilgisayar bakıyorum umarım fiyatlar artmadan alabilirim. Hayırlı olsun dostum