Bilgisayarımı sonunda aldım!

Önceki sistemin sanırım benimkinin aynısı, HD Graphics 5500 ve i3 5005U kullanıyorum. Yaşadıklarını yaşadaım ve hala yaşıyorum. Bende bilgisayar bakıyorum umarım fiyatlar artmadan alabilirim. Hayırlı olsun dostum :)
Kasım ayında almanı öneririm teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun. Ben 12 senedir aynı bilgisayarı kullanıyordum bu sene sınavdan sonra yaz tatilinde çalışıp alacağım. Biraz da üstüne babam ekler umarım istediğim bilgisayarı alabilirim.
Umarım alırsın kolay gelsin yolun açık olsun.

Herkese teşekkürler umarım bir sıkıntı çıkmaz. İnşallah isteyen herkeste alabilir bence alabiliyorsanız bu ay alın Kasım baya indirimli.

Hayırlı olsun kanka. Bilirim o ilk heyecanı. İnşallah sorunsuz kullanırsın. Benden tavsiye kasanın içini fazla açma. Ben temizlicem diye açmıştım fanların balansı bozulmuştu, zor düzelttim. Aldığın gibi dursun kasa, açma yani içini.
Sağ ol.

Önceki sistemin sanırım benimkinin aynısı, HD Graphics 5500 ve i3 5005U kullanıyorum. Yaşadıklarını yaşadaım ve hala yaşıyorum. Bende bilgisayar bakıyorum umarım fiyatlar artmadan alabilirim. Hayırlı olsun dostum :)

SHIFTDELETE SD2 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bilgisayarı bende bugün sipariş ettim, onay aşamasında. Umarım dileyen herkese nasip olur...

Dipnot: RX6700 ekran kartını tercih ederek sipariş verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı