Bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmeli miyim?

BayramogluE

Hectopat
Yer
9FG84PFR+M2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
8gb ddr3
Ekran kartı
Geforce 840M
İşlemci
İntel i5 5.nesil
Merhaba. Bilgisayarımdaki bir hata yüzünden disk ve internet üzerinden indirdiğim tüm uygulamaları sildim. Sadece kendi özel dosyalarım kaldı. Windows Update'ten güncellemeleri indircekken acaba bu haldeyken Windows 10'a mı yükseltsem dedim ama emin olamadım. Sizce Win8.1'den Windows 10'a yükseltilmeli miyim? Ve yükseltceksem nasıl yükseltmeliyim?

Merhaba. Bilgisayarımdaki bir hata yüzünden disk ve internet üzerinden indirdiğim tüm uygulamaları sildim. Sadece kendi özel dosyalarım kaldı. Windows Update'ten güncellemeleri indircekken acaba bu haldeyken Windows 10'a mı yükseltsem dedim ama emin olamadım. Sizce Win8.1'den Windows 10'a yükseltilmeli miyim? Ve yükseltceksem nasıl yükseltmeliyim?
Evet yükseltebilirsin. Eğer SSD varsa Windows 10 geçebilirsin. Harddisk'in varsa 8.1'de kal.

Geçmelisin, daha iyi performans alırsın.

@Enahaine Begenmeyecek birşey yok :D Buna benzer pcyi eskiden kullandim ve 8.1 cidden sorunlu diyebilirim. Beğenmedim atınca arkadaş ciddiye almayacak yoksa banane istediğini at :D

Son düzenleme:

@Enahaine Begenmeyecek birşey yok :D Buna benzer pcyi eskiden kullandim ve 8.1 cidden sorunlu diyebilirim. Beğenmedim atınca arkadaş ciddiye almayacak yoksa banane :D
Hocam arkadaşın harddiski varsa Windows 10 olumsuz etkiler. Direk geçmelisin sade bir cevap ondan beğenmemiş olabilir.

@Enahaine Begenmeyecek bir şey yok :D Buna benzer PC'yi eskiden kullandim ve 8.1 cidden sorunlu diyebilirim. Beğenmedim atınca arkadaş ciddiye almayacak yoksa bana ne istediğini at :D

8.1sorunlu diyememde işte artık uygulamalar en düşük Windows 10 istiyor o yüzden geçmeyi düşündüm.

8 GB RAM alıp SSD varsa geçebilirsin zaten DDR 8 GB RAM'ler çok pahalı değil.
ssd yok 1tb hdd var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı