Bilgisayarımın 2. el değeri ne kadar?

Merhaba, kötü sistemim varken yenisini alınca şöyle yapacağım böyle oyunlar oynayacağım mükemmel zevk alacağım diyordum ama 6. ayın sonunda maalesef öyle olmadığına karar verdim😁. Bilgisayardan soğudum demek yanlış olur ama artık bilgisayara pek oturmak istemiyorum malum KPSS sınavı da yaklaşıyor dolayısıyla boşta duracağına bilgisayarı satmanın benim için daha iyi olacağını düşündüm. Fakat bir sorun var. Bilgisayarın şu an 2. el piyasası hakkında bir fikrim yok. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Siz olsanız ne kadara satardınız?

Bilgisayar özellikleri şu şekildedir;
  • AMD Ryzen 5 2600X İşlemci
  • Gigabyte B450M S2H Anakart
  • Adata XPG Spectrix D41 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz RGB Ram
  • Zotac Gaming GTX 1660 Super Twin Fan 6GB GDDR6 Ekran Kartı
  • Adata SU630 480GB SSD Disk
  • Corsair Carbide Spec Delta RGB Tempered Glass Gaming Kasa
  • GamePower GP-650 APFC 14cm 80+ Bronze 650W Power Supply

Merhaba, kötü sistemim varken yenisini alınca şöyle yapacağım böyle oyunlar oynayacağım mükemmel zevk alacağım diyordum ama 6. ayın sonunda maalesef öyle olmadığına karar verdim😁. Bilgisayardan soğudum demek yanlış olur ama artık bilgisayara pek oturmak istemiyorum malum KPSS sınavı da yaklaşıyor dolayısıyla boşta duracağına bilgisayarı satmanın benim için daha iyi olacağını düşündüm. Fakat bir sorun var. Bilgisayarın şu an 2. el piyasası hakkında bir fikrim yok. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Siz olsanız ne kadara satardınız?

Bence satma ama sen bilirsin özellikleri gayet iyi.

Tam emin değilim fakat en ucuz PC toplama sihirbazından topla yarısı kadar civarı oluyor sanırım bende bayadır bakmıyorum o işlere veya Letgo gibi bir yerden parça parça hesap et.

PSU'su bomba, SSD'si problemli olan bir kasayı bu işlerden anlayana satman zor. Sanırım 3400-3500 TL civarı edecektir. Vicdanın varsa Letgo üzerinde i7 gücünde işlemci, GTX 1070 gücünde ekran kartı, çok GB RAM diye çok daha fazlasına satarsın ama tavsiye etmen.

Benzer bir sistemi arkadaşım yeni aldı. Sizinkinden farkı onun kasası Corsair Spec-Delta ve Ramleri Corsair idi. 2 aylık sistemi 4100'e aldı 3 gün önce. Sizinkide yine 3700-3800 yapar.

4000-4500TL eder bu sistem. Piyasayı bilmeden yorum yapmayın lütfen. 1600AF+A320M+8GB sistemi bile 3500TL'ye sattım yakın tarihte.
Screenshot_20200618-110629_Samsung Internet.jpg

@277662 Sen neden neredeyse her mesajıma aynı ifadeyi atıyorsun? Komik bir şey varsa söyle biz de gülelim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı