Bilgisayarımın depolama alanını nasıl arttırabilirim?

464718

Decipat
Merhabalar benim PC'min depolama alanı az arttırmak istiyorum SSD istiyorum fiyatlar ne kadardan başlıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
1629823635203.png

Baya azalmış. Cihazınızın modeli nedir veya resmi varsa atar mısınız?
Sistem özellikleriniz nelerdir?

Windows tuşu +R %temp% yaz o dosyaları sil
Toplasan 10 MB dosya yoktur orada. Uğraşmaya değmez.

C sürüsüne sağ tık > özellikler > diski temizle > sistem dosyalarını temizle.

Burada Windows Update ile ilgili bir kaç temizleme zımbırtısı olması gerek boyutları bayağı büyüktür. Bunları silerek başla.
Evet şuan bitane var dolmak üzere ssd istiyorum oyunlar hızlı yüklensin diye ama ucuz olursa sevinirim piyasayı zerre bilmiyorum.

Toplasan 10 MB dosya yoktur orada. Uğraşmaya değmez.

C sürüsüne sağ tık > özellikler > diski temizle > sistem dosyalarını temizle.

Burada Windows Update ile ilgili bir kaç temizleme zımbırtısı olması gerek boyutları bayağı büyüktür. Bunları silerek başla.

Youtubeden dünyadaki bütün yöntemleri yaptım ama yetersiz bide attığınız nedir? ben bunlara sadece dosya atılıyor program falan yükleniyormu steamdeki bi oyunu buraya indirebilirmiyim yada bi programı?

Youtubeden dünyadaki bütün yöntemleri yaptım ama yetersiz bide attığınız nedir? ben bunlara sadece dosya atılıyor program falan yükleniyormu steamdeki bi oyunu buraya indirebilirmiyim yada bi programı?
Attığım SSD'yi, şu an kullandığın HDD'yi nasıl kullanabiliyorsan bunu da öyle kullanabilirsin. Fakat bunu aldığın zaman, şu an kullandığın HDD'ye göre 5 kat daha hızlı bir performans elde edeceksin.

Bilgisayarının açılış hızını ölç ve bunu 5'e böl. Bu SSD'yi aldığın zaman matematiksel olarak bilgisayarın o sürede açılacaktır.

Ortalama bir HDD saniyede 110 MB okuyup yazabilir. Ortalama bir Sata SSD ise saniyede 560 MB'a kadar çıkar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı