57 gb şuanki depolama alanım.Windows tuşu +R %temp% yaz o dosyaları sil
Baya azalmış. Cihazınızın modeli nedir veya resmi varsa atar mısınız?
Sistem özellikleriniz nelerdir?
Evet şuan bitane var dolmak üzere ssd istiyorum oyunlar hızlı yüklensin diye ama ucuz olursa sevinirim piyasayı zerre bilmiyorum.HDD mi kullanmaktaydınız şu anda? SSD tavsiyemizi ona göre veririz.
Ayrıca tek bir depolama mı var cihazda? yani 1 HDD mi var?
Toplasan 10 MB dosya yoktur orada. Uğraşmaya değmez.Windows tuşu +R %temp% yaz o dosyaları sil
Evet şuan bitane var dolmak üzere ssd istiyorum oyunlar hızlı yüklensin diye ama ucuz olursa sevinirim piyasayı zerre bilmiyorum.
Youtubeden dünyadaki bütün yöntemleri yaptım ama yetersiz bide attığınız nedir? ben bunlara sadece dosya atılıyor program falan yükleniyormu steamdeki bi oyunu buraya indirebilirmiyim yada bi programı?Toplasan 10 MB dosya yoktur orada. Uğraşmaya değmez.
C sürüsüne sağ tık > özellikler > diski temizle > sistem dosyalarını temizle.
Burada Windows Update ile ilgili bir kaç temizleme zımbırtısı olması gerek boyutları bayağı büyüktür. Bunları silerek başla.
![]()
Patriot 240GB SATA3 555MB/s 500MB/s PBU240GS25SSDR Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Patriot 240GB SATA3 555MB/s 500MB/s PBU240GS25SSDR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Attığım SSD'yi, şu an kullandığın HDD'yi nasıl kullanabiliyorsan bunu da öyle kullanabilirsin. Fakat bunu aldığın zaman, şu an kullandığın HDD'ye göre 5 kat daha hızlı bir performans elde edeceksin.Youtubeden dünyadaki bütün yöntemleri yaptım ama yetersiz bide attığınız nedir? ben bunlara sadece dosya atılıyor program falan yükleniyormu steamdeki bi oyunu buraya indirebilirmiyim yada bi programı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.