Bilgisayarın 2 Günden Fazla Açık Kalması

Şu an 25 yaşına gelmiş ve geçmiş nesil bilir. Biz knight online oynardık. Tabi bu yenisi değil, steam daha bilinmez belki piyasada yok denecek zamanlar. 2005-2010 seneleri arası. Ben o zamanlar lisedeyim, bilgisayarı 28 gün hiç kapatmadım. Gündüz Exp-PK gece Maradon da pazar. 28 gün sonda kapatmamın nedeni de elektrikler gitmişti Birşey olmaz yani.

Silkroad oynardım 5,5 ay hiç kapanmadı, karakter sürekli bottaydı.

Sadece bir kere elektrik kesintisi oldu o kadar. Fakat oyun render gibi değil, yarısı yatıyor zaten.

Minimum 2000 TL yatırmazsan oynanmaz. Ancak CZ de oynayabilirsin. Ardream/Base gibi yerlerde oyuncu yok (Yeni serverlar hariç)
Açıkcası Ultima Onlinedan sonra Knight Online a hiç bulaşmamıştım, söylediğine göre de gerek yok sanırım, ama sürekli karekter kasacağın oyun eksikliği de yaşamıyor değilim, ayrıca Knigt Onlinenin nasıl bir sistemi var yahu 2000-3000 ler havada uçuşuyor [emoji4] neye veriliyor bu paralar skill kasıp dalmıyozmu alttarafı: d

net olarak bir sorun olmaz.
fanlarınız güçlüyse ses sorunu yaşamazsınız. ayrıca ben bazen 1 hafta kapatmıyorum ancak 2 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…