Senin güzel bir bakımdan anladığın format atmak ve kasanın arada bir tozunu almak mı? Benim kastettiğim, psusundan fanlarına kadar her şeyin sökülüp, kontrol edilip, temizlenip tekrar takılması en basitiyle.
Adam sistem özelliklerini bile belirtmemiş. Oynadığı oyunlar sistem özelliklerini karşılıyor mu ? Hangi ayarlarda oynuyor vs bunları belirtmeden neden böyle öneri yapıyorsunuz ? Sonuçta aradan 2 sene geçmiş ve 2 senede baya bir değişim oluyor. Artık sistem yetersiz demek ki.
Adam sistem özelliklerini bile belirtmemiş. Oynadığı oyunlar sistem özelliklerini karşılıyor mu ? Hangi ayarlarda oynuyor vs bunları belirtmeden neden böyle öneri yapıyorsunuz ? Sonuçta aradan 2 sene geçmiş ve 2 senede baya bir değişim oluyor. Artık sistem yetersiz demek ki.
Oynadığın oyunu neden gizli tutuyorsun ? Ve sistemini paylaşmıyorsun. Amacım iğnelemek değil sadece yardımcı olmak. Merak ediyorum bu oyun hiç güncelleme almıyor mu ?
Oynadığın oyunu neden gizli tutuyorsun ? Ve sistemini paylaşmıyorsun. Amacım iğnelemek değil sadece yardımcı olmak. Merak ediyorum bu oyun hiç güncelleme almıyor mu ?
Konu sahibine diyorum yahu. Oynadığı oyun 2 senedir aynı duruyormuş da. Bunu merak ettim acaba hangi oyun bu 2 senedir güncelleme almadan duran oyun. Oyun güncelleme alıyorsa sistem yükseliyor demektir. Zamanla sistemi yetersiz kalır. Ben mi anlatamıyorum anlamadım ki ?