Bilgisayarın açıldıktan sonra donması

Suicune

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 1 yıldır sorun vermeyen toplama bilgisayarım yaklaşık 2 3 haftadır açılırken donuyordu MSI yerinde, 5-10 kere resetleyince anca açılıyordu. Sonra bir şeyler falan denedim, HDD Generatorle tarattım falan derken 1 hafta boyunca sorunsuz bir şekilde tekte açıldı. Bilgisayarın donduğunu fark ettim, kapadım ve sorun tekrar başladı, bilgisayarı açamıyordum neyse yine biraz denedikten sonra açıldı . Bu sefer de açılıştaki hoş geldiniz de dondu fotoğraftaki gibi.

Bugün bir 20 30 kere bilgisayarımı resetledim ve sonunda açmayı başardım 1 2 dakika sorunsuz bir şekilde çalışan bilgisayar, Mouse imlecinin kasmasıyla tekrar dondu ve Şuan yine açılışta donuyor.

Ne yapmamı önerirsiniz ? Bilgisayarcı vb. tanıdığım yok servise göndersem toplama olduğu için her parçanın garantisi ayrı hangisinden kaynaklı olduğunu da bilmiyorum, teşekkürler.
DSC_0240-2880x1620.JPG
DSC_0239-2880x1620.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı