Bilgisayarın açılma süresi çok uzun

Fukiomrad

Megapat
Daha fazla  
İyi günler,
PC Boot süresi çok uzun sürüyor SSD'im olmasına rağmen, bilgisayarı başlatıyorum ekipmanların ışıkları yanıyor klavye mouse vs. ve sönüyor. Ardından anakartın ekranında uzun bir süre bekliyorum. RAM'leri çıkarıp taktım tek slot olarak taktım ancak bir fark yaratmadı, harddiski çıkardım öyle açtım o da bir fark yaratmadı halen daha böyle, yazılımsal olarak SSD'nin Samsung Magician yüklü ve Microsoft'un kendi programından optimize ettim, Windows açılınca otomatik açılan uygulamaların da hepsini iptal ettim. Bilgisayara Office programlarını aktif etmek için KMS indirmiştim ancak Windows arama yerini iptal ettikten sonra autoruns ve Revo unnistaller kurdum ve sildim ardından Malwarebytes ile tarama yaptım sorun çıkmadı bunla alakalı olabilir mi bilmiyorum. Ayrıca RAM'lerin "CL" farkı etkili olmadığını düşünüyorum tek tek ikisini de denedim Boot süresi çok uzundu.
Bilgisayarın özellikleri:
MSI B150M Bazooka,
MSI Gaming X GTX 1060.
1. RAM HyperX Fury 2133 CL14,
2. RAM G.Skill 2133 MHz CL15,
Intel i5-6600,
Samsung 250GB 860EVO,
WD 500GB harddisk.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-02-10 at 21.47.56.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-10 at 21.47.56.jpeg
    219,2 KB · Görüntüleme: 148
Merhaba,

Benzer bir konuda açılmış konu bulunuyor. İsterseniz onu önce inceleyin.

Merhaba,

Benzer bir konuda açılmış konu bulunuyor. İsterseniz onu önce inceleyin.

Sağolun hemen bakıyorum.
Hocam HD Tune kurup error scan, health testlerini yapın.
Yapıp sonuçları atıcam.
Hocam HD Tune kurup error scan, health testlerini yapın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı